Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay'ın acı günü!

Yaşam 23.11.2020 - 00:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay'ın acı günü!

KOCAELİ HABERİ Gebze Cumhuriyet Başsavcıcı Erdal Kuruçay'ın babası vefat etti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz twitter hesabından Kuruçay'ın acısını paylaşarak,"Gebze Cumhuriyet Başsavcımız Sn Erdal Kuruçay'ın Babası Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet Sn. Başsavcımıza ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.  Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.

KOCAELİ HABERİ Gebze Cumhuriyet Başsavcıcı Erdal Kuruçay'ın babası vefat etti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz twitter hesabından Kuruçay'ın acısını paylaşarak,"Gebze Cumhuriyet Başsavcımız Sn Erdal Kuruçay'ın Babası Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet Sn. Başsavcımıza ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi. 

Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.