İMAMOĞLU ATİNA’DAN SESLENDİ!

Siyaset 21.09.2021 - 15:03, Güncelleme: 21.09.2021 - 15:03
 

İMAMOĞLU ATİNA’DAN SESLENDİ!

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis’in davetlisi olarak Yunanistan’ın başkentine gitti. İmamoğlu, Bakoyannis ile görüşmesinden önce, Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Daha sonra İmamoğlu ve Bakoyannis, Atina Belediyesi’nde bir araya geldi. Bakoyannis, misafiri İmamoğlu’nu belediye binası önünde karşıladı. Yunanistan basınının ziyarete ilgisi yoğun olurken, Bakoyannis, İmamoğlu’nu makam odasında ağırladı. Buradaki görüşmenin ardından her iki Başkan, kameraların karşısına geçerek değerlendirmelerde bulundu. İMAMOĞLU: İYİ NİYET VE ORTAK AKILLA ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOK İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis’in davetlisi olarak gittiği Yunanistan’ın başkentinde konuştu. Türk-Yunan dostluğunun Atatürk ve Venizelos arasında başlayıp, iki ülkenin sembol sanatçıları Mikis Theodorakis ile Zülfü Livaneli gibi isimlerin katkılarıyla artarak devam ettiğini belirten İmamoğlu, “İyi niyet ve ortak akıl olduğu sürece, Türkiye ve Yunanistan’da çözülmeyecek herhangi bir konu olmadığı prensibinden hareket ediyor ve Atina ile İstanbul arasında bir barış köprüsü olmak arzusuyla yola çıkıyoruz” dedi. 
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis’in davetlisi olarak Yunanistan’ın başkentine gitti. İmamoğlu, Bakoyannis ile görüşmesinden önce, Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Daha sonra İmamoğlu ve Bakoyannis, Atina Belediyesi’nde bir araya geldi. Bakoyannis, misafiri İmamoğlu’nu belediye binası önünde karşıladı. Yunanistan basınının ziyarete ilgisi yoğun olurken, Bakoyannis, İmamoğlu’nu makam odasında ağırladı. Buradaki görüşmenin ardından her iki Başkan, kameraların karşısına geçerek değerlendirmelerde bulundu.

İMAMOĞLU: İYİ NİYET VE ORTAK AKILLA ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis’in davetlisi olarak gittiği Yunanistan’ın başkentinde konuştu. Türk-Yunan dostluğunun Atatürk ve Venizelos arasında başlayıp, iki ülkenin sembol sanatçıları Mikis Theodorakis ile Zülfü Livaneli gibi isimlerin katkılarıyla artarak devam ettiğini belirten İmamoğlu, “İyi niyet ve ortak akıl olduğu sürece, Türkiye ve Yunanistan’da çözülmeyecek herhangi bir konu olmadığı prensibinden hareket ediyor ve Atina ile İstanbul arasında bir barış köprüsü olmak arzusuyla yola çıkıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.