GEBZE ÇOCUK PARKINDA TALİHSİZ KAZA

25.06.2019 - 04:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE ÇOCUK PARKINDA TALİHSİZ KAZA

Gebze Hürriyet Mahallesi Kale Oto Radyator Park'ında dün meydana gelen talihsiz olayda oyun oynaya çocuk sert zemine düştü. Düşme sırasında kafasını sert zemine çarpan çocuk fenalaşınca çağrı üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.. Olay sosyal medyada yankı buldu ve Gebzeliler yaptıkları yorumlarda parklardaki beton ve taş zeminlerin çocuklar için tehlike arzettiğine dikkat çektiler..

Gebze Hürriyet Mahallesi Kale Oto Radyator Park'ında dün meydana gelen talihsiz olayda oyun oynaya çocuk sert zemine düştü. Düşme sırasında kafasını sert zemine çarpan çocuk fenalaşınca çağrı üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı..

Olay sosyal medyada yankı buldu ve Gebzeliler yaptıkları yorumlarda parklardaki beton ve taş zeminlerin çocuklar için tehlike arzettiğine dikkat çektiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.