GEBZE BÖLGESİ SERVİS TAŞIMACILIĞI CAMİASININ ACI GÜNÜ

Yaşam 27.01.2021 - 13:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BÖLGESİ SERVİS TAŞIMACILIĞI CAMİASININ ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ Kocaeli ve Gebze servis taşımacılığı camiasının tanınan bilinen ve sevilen isimlerinden birisi olan  İzzet Bozkurt bu sabah elim bir trafik kazasında yaşamını yiyirdi.. Gebze’de servis camiasına kalite girmek üzere 7 firmanın birleşerek kurdukları Zirve Turizm Taşımacılık Proje Müdürü  İzzet Bozkurt dün akşam saatlerinde Şekerpınar Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinde maddi hasarlı servis kazasına gittiğinde, kaza yerinde araç çarpması nedeni ile ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İzzet Bozkurt'un cesedinin adli tıbba kaldırıldığı ve iki gün sonra Çayırova'da düzenlenecek olan cenaze töreninden sonra defnedileceği öğrenildi.  Zirve Turizm'in ortakları arasında yer alan Türker Turizm yönetim kurulu başkanı Yekta Türker yaptığı açıklamada "Zirve Turizm servis ve proje müdürümüzü, İzzet abimizi kaybettik  Kendisi efendiliği, dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla camiamızda tanınan ve sevilen bir kişiydi.Allahtan rahmet diliyorum.Sevenlerinin ve camiamızın başı sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah." dedi..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli ve Gebze servis taşımacılığı camiasının tanınan bilinen ve sevilen isimlerinden birisi olan  İzzet Bozkurt bu sabah elim bir trafik kazasında yaşamını yiyirdi..

Gebze’de servis camiasına kalite girmek üzere 7 firmanın birleşerek kurdukları Zirve Turizm Taşımacılık Proje Müdürü  İzzet Bozkurt dün akşam saatlerinde Şekerpınar Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinde maddi hasarlı servis kazasına gittiğinde, kaza yerinde araç çarpması nedeni ile ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzzet Bozkurt'un cesedinin adli tıbba kaldırıldığı ve iki gün sonra Çayırova'da düzenlenecek olan cenaze töreninden sonra defnedileceği öğrenildi.

 Zirve Turizm'in ortakları arasında yer alan Türker Turizm yönetim kurulu başkanı Yekta Türker yaptığı açıklamada "Zirve Turizm servis ve proje müdürümüzü, İzzet abimizi kaybettik  Kendisi efendiliği, dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla camiamızda tanınan ve sevilen bir kişiydi.Allahtan rahmet diliyorum.Sevenlerinin ve camiamızın başı sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.