CHP Gebze Kadın Kollarından o acılı aliye ziyaret!

Siyaset 05.01.2022 - 19:42, Güncelleme: 05.01.2022 - 19:42
 

CHP Gebze Kadın Kollarından o acılı aliye ziyaret!

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya bugün geldiği Gebze'de, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve yönetimi ile birlikte geçtiğimiz yıl dersane çıkışında kendisini takip eden Afganistan uyruklu bir gencin saldırısı sonrasında yaşamını kaybeden Ayşegül Aydın'ın Pelitli köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti.. CHP Gebze İlçe Örgütü, kendilerine eşlik eden Pelitli mahallesi muhtarı Zafer Ceyhanlı'ın da yer aldığı bu ziyaret haberini "Gebze İlçe Kadın Kollarımız , Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanımız Songül Kaya ve yönetimi. ile birlikte Gebze Pelitli köyü mahallemizdekısa süre önce Afgan uyruklu bir şahıs tarafından uğradığı saldırı sonucu kaybettiğimiz çocuğumuz, kızımız Ayşegül Aydın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya bugün geldiği Gebze'de, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve yönetimi ile birlikte geçtiğimiz yıl dersane çıkışında kendisini takip eden Afganistan uyruklu bir gencin saldırısı sonrasında yaşamını kaybeden Ayşegül Aydın'ın Pelitli köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti..

CHP Gebze İlçe Örgütü, kendilerine eşlik eden Pelitli mahallesi muhtarı Zafer Ceyhanlı'ın da yer aldığı bu ziyaret haberini "Gebze İlçe Kadın Kollarımız , Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanımız Songül Kaya ve yönetimi. ile birlikte Gebze Pelitli köyü mahallemizdekısa süre önce Afgan uyruklu bir şahıs tarafından uğradığı saldırı sonucu kaybettiğimiz çocuğumuz, kızımız Ayşegül Aydın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaştı..

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.