ÇELİKBİLEK'TEN KOCAELİ HABERİNE ZİYARET

Siyaset 29.12.2021 - 00:38, Güncelleme: 29.12.2021 - 00:38
 

ÇELİKBİLEK'TEN KOCAELİ HABERİNE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze iş ve siyaset dünyasının tanınmış ismi Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal çelikbilek, Kocaelihaberi.com'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak ile görüştü.. Gebze İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi ve Ak Parti Gebze belediyesi eski meclis üyesi Celal Çelikbilek, Cengiz Yucak ile yerel ve genel üzeri,ne uzunca bir sohbet gerçekleştirirken, Gebzeli Oto Galericilerin tek bir site içinde toplatılması projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada da "Gebze'nin değişik mahallelerinde faaliyet gösteren oto galerici esnaflarımızın tek bir site içinde toplu halde faaliyet göstermelerinin hem Gebze hem de galerici esnafları açısından uygun olduğu fikrini Gebze belediyesi eski meclis üyesi olduğum dönemlerde de savundum, dernek başkanı olduğumda da, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte gereken çalışmalara başladık. Gebze Millet Bahçesi projesinin Küçük Sanayi sitesine bakan cephesinde 57 dönümlük bir alanda Gebze Galericiler sitesinin kurulması, Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesince de kabul gördü. Belediye Başkanlarımız ve biz projenin yakın takipçileriyiz. Gebzemiz ve esnaflarımız için nerede hangisi hayırlısı olacakjsa o olsun" dedi.. Cengiz Yucak, Celal Çelikbilek'e bu nazik ziyaretinden ve değerli sohbetinden dolayı teşekkür etti.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze iş ve siyaset dünyasının tanınmış ismi Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal çelikbilek, Kocaelihaberi.com'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak ile görüştü..

Gebze İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi ve Ak Parti Gebze belediyesi eski meclis üyesi Celal Çelikbilek, Cengiz Yucak ile yerel ve genel üzeri,ne uzunca bir sohbet gerçekleştirirken, Gebzeli Oto Galericilerin tek bir site içinde toplatılması projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada da "Gebze'nin değişik mahallelerinde faaliyet gösteren oto galerici esnaflarımızın tek bir site içinde toplu halde faaliyet göstermelerinin hem Gebze hem de galerici esnafları açısından uygun olduğu fikrini Gebze belediyesi eski meclis üyesi olduğum dönemlerde de savundum, dernek başkanı olduğumda da, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte gereken çalışmalara başladık. Gebze Millet Bahçesi projesinin Küçük Sanayi sitesine bakan cephesinde 57 dönümlük bir alanda Gebze Galericiler sitesinin kurulması, Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesince de kabul gördü. Belediye Başkanlarımız ve biz projenin yakın takipçileriyiz. Gebzemiz ve esnaflarımız için nerede hangisi hayırlısı olacakjsa o olsun" dedi..

Cengiz Yucak, Celal Çelikbilek'e bu nazik ziyaretinden ve değerli sohbetinden dolayı teşekkür etti.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.