GEBZE BELEDİYESİNDEN TAHLİYE

Dünya 21.07.2020 - 09:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYESİNDEN TAHLİYE

Gebze’de çevre kirliliğine yer yok, Temizlik İşleri o alanları tahliye etti.. Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Servisine gelen şikayetleri değerlendiren ekipler ilçe sınırları içerisinde izinsiz gelişigüzel hurda depolarını tahliye etti. Özellikle mahalle aralarında faaliyet gösteren hurda ve hurda depolarının çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet vermesi ve vatandaştan gelen şikayetler doğrultusunda encümen kararına istinaden boşaltıp tahliye edildi. İşin özü temiz çevre temiz Gebze anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşı rahatsız eden bu tür alanlara müsaade edilmeyeceği ve her türlü şikayetin değerlendirileceği, denetimlerin aratarak süreceği bilgisini verdi. 

Gebze’de çevre kirliliğine yer yok, Temizlik İşleri o alanları tahliye etti..

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Servisine gelen şikayetleri değerlendiren ekipler ilçe sınırları içerisinde izinsiz gelişigüzel hurda depolarını tahliye etti.

Özellikle mahalle aralarında faaliyet gösteren hurda ve hurda depolarının çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet vermesi ve vatandaştan gelen şikayetler doğrultusunda encümen kararına istinaden boşaltıp tahliye edildi. İşin özü temiz çevre temiz Gebze anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşı rahatsız eden bu tür alanlara müsaade edilmeyeceği ve her türlü şikayetin değerlendirileceği, denetimlerin aratarak süreceği bilgisini verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.