BURASININ NERESİ OLDUĞUNU OKUYUNCA ŞAŞIRACAKSINIZ!

Güncel 20.01.2022 - 15:42, Güncelleme: 20.01.2022 - 15:53
 

BURASININ NERESİ OLDUĞUNU OKUYUNCA ŞAŞIRACAKSINIZ!

KOCALEİ HABERİ
Kocaeli'nin Gebze başta olmak üzere bir çok ilçe merkezinde kar hiç yokken, yüksek tepe noktalardaki köy yerleşim alanlarında ise kar kalınlığı diz boyunu aştı. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, kar kış demeden o ücra noktalardaki ihtiyaç sahibi hastalara sağlık hizmeti görürmeye devam ediyor.. Kocaeli’de zorlu kış şartlarında hastaneye gidemeyen hastalar için yollara düşen sağlık çalışanları, kar kalınlığının yer yer 1 metreye kadar ulaştığı köylerde zorlu mesaisini sürdürüyor. Hastaneyi ev ortamına taşıyan sağlık çalışanları, aynı zamanda aşılama çalışmalarını da yapıyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü evde sağlık ekibinden Dr. Devrim Deniz Ergün, Hemşire Filiz Arslan ve şoför Şenol Erdin, kar ve soğuğa aldırmadan, zorlu kış şartlarında hastaneye gidemeyen hastalara evlerinde ulaştılar. Kartepe ilçesi Pazarçayırı köyünde oğlu Recep Güngör ile yaşayan Emine Güngör'ü ziyaret eden ekipler aynı zamanda Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünün koordinesinde ilimizdeki tüm ilçelerde ihtiyacı olan vatandaşlara sağlık hizmetlerini ulaştırıyorlar.
KOCALEİ HABERİ

Kocaeli'nin Gebze başta olmak üzere bir çok ilçe merkezinde kar hiç yokken, yüksek tepe noktalardaki köy yerleşim alanlarında ise kar kalınlığı diz boyunu aştı. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, kar kış demeden o ücra noktalardaki ihtiyaç sahibi hastalara sağlık hizmeti görürmeye devam ediyor..

Kocaeli’de zorlu kış şartlarında hastaneye gidemeyen hastalar için yollara düşen sağlık çalışanları, kar kalınlığının yer yer 1 metreye kadar ulaştığı köylerde zorlu mesaisini sürdürüyor. Hastaneyi ev ortamına taşıyan sağlık çalışanları, aynı zamanda aşılama çalışmalarını da yapıyor.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü evde sağlık ekibinden Dr. Devrim Deniz Ergün, Hemşire Filiz Arslan ve şoför Şenol Erdin, kar ve soğuğa aldırmadan, zorlu kış şartlarında hastaneye gidemeyen hastalara evlerinde ulaştılar.

Kartepe ilçesi Pazarçayırı köyünde oğlu Recep Güngör ile yaşayan Emine Güngör'ü ziyaret eden ekipler aynı zamanda Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünün koordinesinde ilimizdeki tüm ilçelerde ihtiyacı olan vatandaşlara sağlık hizmetlerini ulaştırıyorlar.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.