GEBZE ÜLKÜCÜ HAREKETİNİN TANINMIŞ İSMİ OĞUZHAN CENGİZ'DEN ÜZÜCÜ HABER

Yaşam 22.09.2021 - 19:45, Güncelleme: 22.09.2021 - 19:45
 

GEBZE ÜLKÜCÜ HAREKETİNİN TANINMIŞ İSMİ OĞUZHAN CENGİZ'DEN ÜZÜCÜ HABER

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinin ve Ülkücü camianın anınmış isimlerinden birisi olan Bilge Oğuz Yayınevinin sahibi Oğuzhan Cengiz'in covid-19 testi pozitif çıktı.. Rahatsızlığının artması üzerine yaptırdığı PCR tesi pozitif çıkan ve Gebze'de ikamet etmekte olan Oğuzhan Cengiz'in tedavsinin hastanede yatılı olarak devam ettiği öğrenildi.. Oğuzhan Cengiz ve tüm koronavirüs hastalarımıza acil şifalar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinin ve Ülkücü camianın anınmış isimlerinden birisi olan Bilge Oğuz Yayınevinin sahibi Oğuzhan Cengiz'in covid-19 testi pozitif çıktı..

Rahatsızlığının artması üzerine yaptırdığı PCR tesi pozitif çıkan ve Gebze'de ikamet etmekte olan Oğuzhan Cengiz'in tedavsinin hastanede yatılı olarak devam ettiği öğrenildi..

Oğuzhan Cengiz ve tüm koronavirüs hastalarımıza acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.