GEBZE BELEDİYESİ YIKTI

Dünya 27.08.2020 - 14:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYESİ YIKTI

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediyesi Gebze Cumhuriyet Mahallesindeki kaçak gecekonduyu yıktı.. Yıkım anını sosyal medyadan paylaşan Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı "Değerli Cumhuriyet Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız 2203-2205 sk köşe başındaki eski harabe gecekondu mesken ev yıkımı yapılmıştır. Çevrenizde bu şekilde olan kullanılmayan tehlike arz eden yerleri Muhtarlığımıza bildirmenizi rica ediyorum. Gebze Belediyemize Kaçak yapı Müdürlüğümüze ve Emniyet teşkilatımıza yürekten teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.. 

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediyesi Gebze Cumhuriyet Mahallesindeki kaçak gecekonduyu yıktı..

Yıkım anını sosyal medyadan paylaşan Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı "Değerli Cumhuriyet Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız 2203-2205 sk köşe başındaki eski harabe gecekondu mesken ev yıkımı yapılmıştır. Çevrenizde bu şekilde olan kullanılmayan tehlike arz eden yerleri Muhtarlığımıza bildirmenizi rica ediyorum. Gebze Belediyemize Kaçak yapı Müdürlüğümüze ve Emniyet teşkilatımıza yürekten teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.