GEBZE BELEDİYESİ ORADA

25.11.2020 - 17:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYESİ ORADA

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda asfalt onarım, yama ve sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda asfalt onarım, yama ve sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaklaşan kış ayında Gebzelilerin trafikte güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için çalışmalarını sürdüren ekipler cadde ve sokaklarda asfalt yama ve kaldırım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt yama ve kaldırım onarım çalışmalarının yanı sıra sıfır asfalt çalışmalarını da ara vermeyen ekipler Kadıllı Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde asfaltlama çalışması yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri Gebze genelinde çalışmaların belirlenen program dahilinde süreceği bilgisini verdi. 

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda asfalt onarım, yama ve sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda asfalt onarım, yama ve sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaklaşan kış ayında Gebzelilerin trafikte güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için çalışmalarını sürdüren ekipler cadde ve sokaklarda asfalt yama ve kaldırım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt yama ve kaldırım onarım çalışmalarının yanı sıra sıfır asfalt çalışmalarını da ara vermeyen ekipler Kadıllı Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde asfaltlama çalışması yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri Gebze genelinde çalışmaların belirlenen program dahilinde süreceği bilgisini verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.