GEBZE BELEDİYESİ ÇOK SAYIDA PERSONEL İŞE ALACAK

15.07.2020 - 21:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYESİ ÇOK SAYIDA PERSONEL İŞE ALACAK

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediyesi 45 zabıta personeli alacak.. Gebze Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla 45 zabıta memuru alınacaktır. BAŞVURU FORMU VE ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediyesi 45 zabıta personeli alacak..

Gebze Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla 45 zabıta memuru alınacaktır.

BAŞVURU FORMU VE ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.