BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KÖYE GİTTİ

İlçeler 21.08.2021 - 21:32, Güncelleme: 21.08.2021 - 21:32
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KÖYE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Başkan Büyükgöz Cumaköy’de. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ziyaretçi ve hizmet yoğunluğuna rağmen mahalle ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor. Başkan Büyükgöz hafta sonu, ilçenin kırsal mahallelerinden Cumaköy’e konuk oldu. İlk olarak Cumaköy’de seracılık işleriyle iştigal eden mahalle sakinlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sebze- meyve hasadına katıldı. Seracı esnafına kolaylıklar ve hayırlı kazançlar dileyen Başkan Büyükgöz, mahallede devam eden üst yapı çalışmalarını da denetledi. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumaköy Fatih ve Mevlana caddelerinde sürdürülen sathi kaplama, pmt serimi ve asfalt çalışmalarını denetleyen Başkan Büyükgöz, birim yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Denetim turunda başkan yardımcısı Sedat Çelik ve mahalle muhtarı Hüseyin Ünal’ın da kendisine eşlik ettiği Başkan Büyükgöz, Cumaköy sakinlerinden merhum Hüseyin Afacan’ın ailesine de taziye ziyareti gerçekleştirdi. 
KOCAELİ HABERİ

Başkan Büyükgöz Cumaköy’de. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ziyaretçi ve hizmet yoğunluğuna rağmen mahalle ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor.

Başkan Büyükgöz hafta sonu, ilçenin kırsal mahallelerinden Cumaköy’e konuk oldu. İlk olarak Cumaköy’de seracılık işleriyle iştigal eden mahalle sakinlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sebze- meyve hasadına katıldı. Seracı esnafına kolaylıklar ve hayırlı kazançlar dileyen Başkan Büyükgöz, mahallede devam eden üst yapı çalışmalarını da denetledi.

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumaköy Fatih ve Mevlana caddelerinde sürdürülen sathi kaplama, pmt serimi ve asfalt çalışmalarını denetleyen Başkan Büyükgöz, birim yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Denetim turunda başkan yardımcısı Sedat Çelik ve mahalle muhtarı Hüseyin Ünal’ın da kendisine eşlik ettiği Başkan Büyükgöz, Cumaköy sakinlerinden merhum Hüseyin Afacan’ın ailesine de taziye ziyareti gerçekleştirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.