GEBZE BELEDİYE MECLİSİNDE YÜZLER GÜLÜYOR

Dünya 17.10.2020 - 07:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYE MECLİSİNDE YÜZLER GÜLÜYOR

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısının 2. Oturumu Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz"ün Başkanlığında gerçekleştirildi.. Gebze Belediye Meclisinde karara bağlanan konuların detayı hakkında henüz kapsamlı bir açıklama yapılmazken, Ak Partili Meclis üyesi Vahip Angur neşelerinin yerinde olduğunu, paylaştığı fotoğraf karesi ve "Alınan kararların ilçemiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum." mesajı ile sergilemiş oldu..  

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısının 2. Oturumu Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz"ün Başkanlığında gerçekleştirildi..

Gebze Belediye Meclisinde karara bağlanan konuların detayı hakkında henüz kapsamlı bir açıklama yapılmazken, Ak Partili Meclis üyesi Vahip Angur neşelerinin yerinde olduğunu, paylaştığı fotoğraf karesi ve "Alınan kararların ilçemiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum." mesajı ile sergilemiş oldu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.