GEBZE BELEDİYE MECLİSİ KARIŞTI

05.11.2020 - 23:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYE MECLİSİ KARIŞTI

KOCAELİ HABERİ Bugün gerçekleştirilen Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısında Ak Parti ve CHP'li meclis üyeleri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.. Meclis oturumunu yöneten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün Meclis toplantısının son anlarında söz isteyen CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Av. Saide Arslan Çalışkan'a söz hakkı vermemesi üzerine Saide Arslan Çalışkan'ın ayağa kalakarak tepki göstermesiyle birlikte CHP'li ve Ak Partili meclis üyeleri arasında çıkan sözlü tartışma daha sonra Ak Partili Meclis üyesi Sadık Güvenç ve CHP'li Meclis üyesi Şahin Yılmazel'in gayretleriyle daha fazla büyümeden yatıştırıldı..

KOCAELİ HABERİ Bugün gerçekleştirilen Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısında Ak Parti ve CHP'li meclis üyeleri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı..

Meclis oturumunu yöneten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün Meclis toplantısının son anlarında söz isteyen CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Av. Saide Arslan Çalışkan'a söz hakkı vermemesi üzerine Saide Arslan Çalışkan'ın ayağa kalakarak tepki göstermesiyle birlikte CHP'li ve Ak Partili meclis üyeleri arasında çıkan sözlü tartışma daha sonra Ak Partili Meclis üyesi Sadık Güvenç ve CHP'li Meclis üyesi Şahin Yılmazel'in gayretleriyle daha fazla büyümeden yatıştırıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.