İYİ Parti Başkanı Bayrak'tan Çayırova kamuoyuna duyuru;

Siyaset 22.01.2022 - 20:35, Güncelleme: 22.01.2022 - 20:35
 

İYİ Parti Başkanı Bayrak'tan Çayırova kamuoyuna duyuru;

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Çayırova İ,lçe Başkanı İlhami Bayrak "Çayırova belediyesinde personel alımı, kadro ihdas ve iptalleri ile ilgili liyakatsizlik iddiları" üzerine kamuoyuna dönük bir duyuru yayınladı.. İşte İlhami Bayrak'ın sosyal medyadan yayınladığı o duyuru; Çayırova kamuoyuna duyuru; Çayırova'da halkımızın genel kanaati haline dönüştüğü tesbitini yaptığımız,Çayırova belediyemiz de personel alımı ,kadro ihdas ve iptalleri ile ilgili liyakatsizlik şikayetleri,Çayırova lı insanımızdan ziyade ilçe dışında personel alımı ile ilgili hem halkımızda hemde kurum içi görev yapan personelimizden şikayetlerin geçerliliği ile ilgi en doğru bilgilerin kurum tarafından paylaşılmasına fırsat vermek için aşağıda paylaştığımız soru önergesini İYİ parti Meclis üyemiz mimar Deniz Kolo bey tarafından TC Çayırova Belediyesi başkanlığına arz ettik. Tarafımıza en kısa zamanda verilecek cevapları Çayırova halkımızla paylaşacağız.Konu ile ilgili değerlendirmemiz verilecek cevaplardan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır. Soru önergemiz. TC Çayırova Belediyesi Başkanlığı Makamına. 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 49. Maddesi ile norm kadro ilke ve standartlarına uygun olarak Belediyenin ve bağlı kuruluşlarının norm kadrolarının belediye meclisi kararıyla belirleneceği; Belediye personelinin, belediye başkanı tarafından atanacağı emredici hüküm olarak düzenlenmiştir. Başkanlığını yürüttüğünüz Çayırova Belediyesi bünyesinde: 1- Görevi teslim aldığınız Nisan 2019 tarihi itibariyle belediyede İşçi, geçici işçi, memur, sözleşmeli personel, belediye iştiraki şirket elemanı veya müteahhitlik hizmet alımı ihalesi kapsamında kaç personel çalışmakta idi? 2- Ocak 2022 itibariyle belediyede İşçi, geçici işçi, memur, sözleşmeli personel, belediye iştiraki şirket elemanı veya müteahhitlik hizmet alımı ihale kapsamı statüsünde kaç personel çalışmaktadır? 3- Belediye personeli olarak başka kurumlarda görevlendirilen personel bulunmakta mıdır? Varsa kaç kişidir, hangi kurumlarda hangi statüde görev yapmaktadırlar? Bu kişiler süreli mi, süresiz olarak mı görevlendirilmişlerdir? 4- Belediye bünyesinde başka kurumdan/kurumlardan görevlendirilmiş personel bulunmakta mıdır? Varsa kaç kişidir ve başkanlığınızda hangi görevleri yürütmektedirler? 5- 2022 Ocak ayı Belediye Meclis gündeminde meclis üyelerine gönderilen gündemde 6. madde olarak SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÜCRETLERİNİN BELİRLENMESİ yer almaktadır. Çayırova Belediye Meclis Kararı ile ücretleri belirlenen 2022 yılında çalıştırılacak sözleşmeli personellerin: a) Hangi unvanlarda kaç kişi ve kimler olduğu, b) Sözleşmeli yapılan kişilerin öğrenim durumları, c) İlk sözleşme tarihlerinin, Tarafımıza ayrıntılı olarak yazılı halde bildirilmesi hususunda meclis grubu olarak talep ederiz.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Çayırova İ,lçe Başkanı İlhami Bayrak "Çayırova belediyesinde personel alımı, kadro ihdas ve iptalleri ile ilgili liyakatsizlik iddiları" üzerine kamuoyuna dönük bir duyuru yayınladı..

İşte İlhami Bayrak'ın sosyal medyadan yayınladığı o duyuru;

Çayırova kamuoyuna duyuru;
Çayırova'da halkımızın genel kanaati haline dönüştüğü tesbitini yaptığımız,Çayırova belediyemiz de personel alımı ,kadro ihdas ve iptalleri ile ilgili liyakatsizlik şikayetleri,Çayırova lı insanımızdan ziyade ilçe dışında personel alımı ile ilgili hem halkımızda hemde kurum içi görev yapan personelimizden şikayetlerin geçerliliği ile ilgi en doğru bilgilerin kurum tarafından paylaşılmasına fırsat vermek için aşağıda paylaştığımız soru önergesini İYİ parti Meclis üyemiz mimar Deniz Kolo bey tarafından TC Çayırova Belediyesi başkanlığına arz ettik. Tarafımıza en kısa zamanda verilecek cevapları Çayırova halkımızla paylaşacağız.Konu ile ilgili değerlendirmemiz verilecek cevaplardan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Soru önergemiz.

TC Çayırova Belediyesi Başkanlığı Makamına.
5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 49. Maddesi ile norm kadro ilke ve standartlarına uygun olarak Belediyenin ve bağlı kuruluşlarının norm kadrolarının belediye meclisi kararıyla belirleneceği; Belediye personelinin, belediye başkanı tarafından atanacağı emredici hüküm olarak düzenlenmiştir.
Başkanlığını yürüttüğünüz Çayırova Belediyesi bünyesinde:
1- Görevi teslim aldığınız Nisan 2019 tarihi itibariyle belediyede İşçi, geçici işçi, memur, sözleşmeli personel, belediye iştiraki şirket elemanı veya müteahhitlik hizmet alımı ihalesi kapsamında kaç personel çalışmakta idi?
2- Ocak 2022 itibariyle belediyede İşçi, geçici işçi, memur, sözleşmeli personel, belediye iştiraki şirket elemanı veya müteahhitlik hizmet alımı ihale kapsamı statüsünde kaç personel çalışmaktadır?
3- Belediye personeli olarak başka kurumlarda görevlendirilen personel bulunmakta mıdır? Varsa kaç kişidir, hangi kurumlarda hangi statüde görev yapmaktadırlar? Bu kişiler süreli mi, süresiz olarak mı görevlendirilmişlerdir?
4- Belediye bünyesinde başka kurumdan/kurumlardan görevlendirilmiş personel bulunmakta mıdır? Varsa kaç kişidir ve başkanlığınızda hangi görevleri yürütmektedirler?
5- 2022 Ocak ayı Belediye Meclis gündeminde meclis üyelerine gönderilen gündemde 6. madde olarak SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÜCRETLERİNİN BELİRLENMESİ yer almaktadır. Çayırova Belediye Meclis Kararı ile ücretleri belirlenen 2022 yılında çalıştırılacak sözleşmeli personellerin:
a) Hangi unvanlarda kaç kişi ve kimler olduğu,
b) Sözleşmeli yapılan kişilerin öğrenim durumları,
c) İlk sözleşme tarihlerinin,
Tarafımıza ayrıntılı olarak yazılı halde bildirilmesi hususunda meclis grubu olarak talep ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.