GEBZE BELEDİYE ESKİ BAŞKAN VEKİLİ KAYAK TATİLİNDE

08.02.2020 - 17:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYE ESKİ BAŞKAN VEKİLİ KAYAK TATİLİNDE

KH/CENGİZYÜCAK Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giderek depremzedelerle bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bölgedeki temaslarının ardından Erzurum'a kayak tatiline gitmesi , Ak Parti cenahının tepkisini almış, büyük tartışma yaratmış ve işte o aşamadan sonra "kayak sporu" Türkiye'nin gündemine oturmuştu.. Fazilet Partili Gebze Belediyesi eski başkan vekili Hüseyin Öztürk eşi ve çocukları ile birlikte Sarıkamışta en iyi kayak oteli olan White Park otele giderek kayak tatili yapmanın keyfini çıkarmaya başladı.. Kendisi gibi Fazilet Partili Gebze Belediyesi  eski meclis üyesi Ümit Kabay'ın sahibi olduğu White Park otelde bir taraftan kayak yapmanın tadını çıkaran Hüseyin Öztürk diğer taraftan Ümit Kabay ile birlikte dünün, bugünün ve yarının siyaseti üzerine derin sohbetler gerçekleştirmenin keyfini çıkarıyor.. 

KH/CENGİZYÜCAK Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giderek depremzedelerle bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bölgedeki temaslarının ardından Erzurum'a kayak tatiline gitmesi , Ak Parti cenahının tepkisini almış, büyük tartışma yaratmış ve işte o aşamadan sonra "kayak sporu" Türkiye'nin gündemine oturmuştu..

Fazilet Partili Gebze Belediyesi eski başkan vekili Hüseyin Öztürk eşi ve çocukları ile birlikte Sarıkamışta en iyi kayak oteli olan White Park otele giderek kayak tatili yapmanın keyfini çıkarmaya başladı..

Kendisi gibi Fazilet Partili Gebze Belediyesi  eski meclis üyesi Ümit Kabay'ın sahibi olduğu White Park otelde bir taraftan kayak yapmanın tadını çıkaran Hüseyin Öztürk diğer taraftan Ümit Kabay ile birlikte dünün, bugünün ve yarının siyaseti üzerine derin sohbetler gerçekleştirmenin keyfini çıkarıyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.