GEBZE ANKARA'DAN 9 MADALYA İLE DÖNDÜ

09.12.2019 - 11:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE ANKARA'DAN 9 MADALYA İLE DÖNDÜ

Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finali'nin açılış töreni Ankara'da gerçekleştirildi. Gebze Gençlik Spor ekibimiz Ankara’dan 9 madalya ile döndü.. Etlik Olimpik Yüzme Havuzu'nun ev sahipliği yaptığı organizasyonun 2. gün akşam seansı öncesi açılış seremonisi düzenlendi. Törene Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da katıldı. Yapılan yarışma sonunda hem kadınlar hem de erkekler 4x100 metre bayrak disiplininde dereceye girenlere madalyalarını verildi.. Kocaeli Gebze Gençlik Spor ekibi Ankara’da tamamlanan 11-12 Yaş Yüzme Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finallerinde 1 TÜRKİYE 1. liği ve 1 TÜRKİYE 3.lüğü alırken 3 ALTIN, 3 GÜMÜŞ ve 3 BRONZ  madalyayla tamamladı..

Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finali'nin açılış töreni Ankara'da gerçekleştirildi. Gebze Gençlik Spor ekibimiz Ankara’dan 9 madalya ile döndü..

Etlik Olimpik Yüzme Havuzu'nun ev sahipliği yaptığı organizasyonun 2. gün akşam seansı öncesi açılış seremonisi düzenlendi. Törene Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da katıldı.

Yapılan yarışma sonunda hem kadınlar hem de erkekler 4x100 metre bayrak disiplininde dereceye girenlere madalyalarını verildi..

Kocaeli Gebze Gençlik Spor ekibi Ankara’da tamamlanan 11-12 Yaş Yüzme Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finallerinde 1 TÜRKİYE 1. liği ve 1 TÜRKİYE 3.lüğü alırken 3 ALTIN, 3 GÜMÜŞ ve 3 BRONZ  madalyayla tamamladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.