GEBZE- Vatandaş zorda! Gün dayanışma günüdür

Yaşam 19.11.2020 - 06:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE- Vatandaş zorda! Gün dayanışma günüdür

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Türk Kızılay Gebze Sayfayından "Gebze Kızılay Şubemiz , Başkanımız Oya Tunçel koordinesinde ihtiyaç sahibi ailelerimize çeşitli yardımlara devam ediyoruz. İyilikleri çoğaltmak için gönüllüyüz. İyi ki Varsın Kızılay. Sensiz Olmaz. İyilikte Buluşalım" mesajı eşliğinde üç kare fotoğraf paylaşıldı.. Fotoğraf kareelerinden okuduğum kadarı ile vatandaş ekonomik açıdan zorda, Kızılay'ın dağıttığı yardıma muhtaç ve de Kızılay'ın erzak kolileri de ihtiyacı karşılayacak düzeyde değil.. Dünya olarak ülke olarak koronavirüs salgını nedeni iel zor günlerden geçiyoruz. Salgın üretim yapılmasını da engelliyor, ülke ekonomisine katma değer sağlanmasını da.. Böyle zor günleri aşmanın tek yolu var dayanışma ve kenetlenme.. O zaman gelin tüm ön yargılarımızı bir tarafa bırakarak, asırlık yardım kuruluşumuz Kızılay'ın bu çağrsına kulak verelim.. Sizin çok ufak gördüğünüz yardımların bile ihtiyaç sahibi kişilerin gözünde ne derece büyük ve önemli olduğunu düşünün bir an.. Hem unutmayalım; damlaya damlaya göl olurmuş.. Evet İyilikte buluşlaım.. Haydi sensiz olmaz..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Türk Kızılay Gebze Sayfayından "Gebze Kızılay Şubemiz , Başkanımız Oya Tunçel koordinesinde ihtiyaç sahibi ailelerimize çeşitli yardımlara devam ediyoruz. İyilikleri çoğaltmak için gönüllüyüz. İyi ki Varsın Kızılay. Sensiz Olmaz. İyilikte Buluşalım" mesajı eşliğinde üç kare fotoğraf paylaşıldı..

Fotoğraf kareelerinden okuduğum kadarı ile vatandaş ekonomik açıdan zorda, Kızılay'ın dağıttığı yardıma muhtaç ve de Kızılay'ın erzak kolileri de ihtiyacı karşılayacak düzeyde değil..

Dünya olarak ülke olarak koronavirüs salgını nedeni iel zor günlerden geçiyoruz. Salgın üretim yapılmasını da engelliyor, ülke ekonomisine katma değer sağlanmasını da..

Böyle zor günleri aşmanın tek yolu var dayanışma ve kenetlenme..

O zaman gelin tüm ön yargılarımızı bir tarafa bırakarak, asırlık yardım kuruluşumuz Kızılay'ın bu çağrsına kulak verelim..
Sizin çok ufak gördüğünüz yardımların bile ihtiyaç sahibi kişilerin gözünde ne derece büyük ve önemli olduğunu düşünün bir an..
Hem unutmayalım; damlaya damlaya göl olurmuş..
Evet İyilikte buluşlaım..
Haydi sensiz olmaz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.