GEBZE- ÜLKÜCÜ ERDÖL KARDEŞLER KORONAYA YAKALANDI

28.12.2020 - 15:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE- ÜLKÜCÜ ERDÖL KARDEŞLER KORONAYA YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ Gebze Bölgesinin tanınmış ülkücülerinden Baki Erdöl ve amcaoğlu Şakir Şükrü Erdöl koronavirüse yakalanandı.. İyi Parti Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Şakir Şükrü Erdöl'e sosyal medyadan 4 gün önce yaptığı açıklamada "aile bireyleri olarak geçmekte olduğumuz şu zor ve sıkıntılı süreçte birebirde yada sanal üzerinden arayıp soran,bir tebessümü,manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum,iyiki varsınız," dedi.. İki kardeşin ortak arkadaşı olan yine Gebze bölgesinin tanınmış ülkücülerinden Aydemir Özcan bugün sosyal medyadan "Resimdeki iki kıymetli insan, iki iyi dost, iki iyi ülkücü emektar; Baki Erdöl,şakir şükrü Erdöl, ikiside korona, Allah'tan acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar,duaciyiz" paylaşımında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Gebze Bölgesinin tanınmış ülkücülerinden Baki Erdöl ve amcaoğlu Şakir Şükrü Erdöl koronavirüse yakalanandı..

İyi Parti Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Şakir Şükrü Erdöl'e sosyal medyadan 4 gün önce yaptığı açıklamada "aile bireyleri olarak geçmekte olduğumuz şu zor ve sıkıntılı süreçte birebirde yada sanal üzerinden arayıp soran,bir tebessümü,manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum,iyiki varsınız," dedi..

İki kardeşin ortak arkadaşı olan yine Gebze bölgesinin tanınmış ülkücülerinden Aydemir Özcan bugün sosyal medyadan "Resimdeki iki kıymetli insan, iki iyi dost, iki iyi ülkücü emektar; Baki Erdöl,şakir şükrü Erdöl, ikiside korona, Allah'tan acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar,duaciyiz" paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.