HAYIRSEVER İŞ İNSANI TEKBULUT'TAN GEBZE'YE BİR GÜZEL HİZMET DAHA

Röpotajlar 19.08.2021 - 15:00, Güncelleme: 25.10.2021 - 19:15
 

HAYIRSEVER İŞ İNSANI TEKBULUT'TAN GEBZE'YE BİR GÜZEL HİZMET DAHA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Mehmet Tuğrul Tekbulut isimli hayırsever iş insanımız Gebze Kirazspınar mahallesinde daha önce yaptırm9ış olduğu Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yanoındaki 7 ddönümlük boş arazaı üzerine şimdi de 40 derslikli büyük bir Gebze Bilim Sanat merkezi yaptırtıyor.. Gebze Bilim Sanat merkezinin inşası için bugün iş makineleri inşaat alanına giderek toprağa ilk kepçeyi vururken, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan sahadan yaptığı paylaşımda "Hayır severiniz M. Tuğrul Tekbulut tarafından yapımı üstlenilen Gebze Bilim Sanat merkezi inşaatımız.." müjdesini verdi.. 23 Ağustos 2021 pazartesi günü hayırsever iş insanı Mehmet Tuğrul Tekbulut, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte inşaat alanına giderek ilk temelin atılışına iştirak edeceği öğrenildi.. Mehmet Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut 1958 yılında Tekirdağ'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünü 1980 yılında lisans, 1983 yılında yüksek lisans yaparak bitirdi. 1984 yılında Logo Yazılım şirketini kurdu. Tuğrul Tekbulut'un liderliğinde Logo, Türkiye'de yazılım sektörünün kurulmasına öncülük etti; bir çok teknolojik gelişmelere imza attı. Yurt içinde ve yurt dışında birçok fuar, yarışma ve seminere ürün ve teknolojileriyle katılan Logo 25 yıl içinde 200.000' yakın müşteriye bir milyona yakın kullanıcıya ulaştı. 2000 yılında başarılı bir şekilde halka açılan Logo, Türkiye Bilişim Sektörü içinde halka açılan ilk firma oldu. ArGe bütçesi açısından, Türkiye'nin lider firmaları arasında olan Logo Yazılım, 2009 yılında TÜBİTAK-TÜSİAD-TTGV Teknoloji ödülünü almıştır. Tuğrul Tekbulut halen Logo Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. TBV (Türkiye Bilişim Vakfı) Yönetim Kurulu üyesi ve Ulusal İnovasyon Girişimi İcra Komitesi üyesidir. Harvard Business School OPM programını 1999'da bitiren Tuğrul Tekbulut, 2006 yılında Sabancı Üniversitesi Biyoloji ve Biyomühendislik Bölümünden yüksek lisans derecesi almıştır.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Mehmet Tuğrul Tekbulut isimli hayırsever iş insanımız Gebze Kirazspınar mahallesinde daha önce yaptırm9ış olduğu Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yanoındaki 7 ddönümlük boş arazaı üzerine şimdi de 40 derslikli büyük bir Gebze Bilim Sanat merkezi yaptırtıyor..

Gebze Bilim Sanat merkezinin inşası için bugün iş makineleri inşaat alanına giderek toprağa ilk kepçeyi vururken, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan sahadan yaptığı paylaşımda "Hayır severiniz M. Tuğrul Tekbulut tarafından yapımı üstlenilen Gebze Bilim Sanat merkezi inşaatımız.." müjdesini verdi..

23 Ağustos 2021 pazartesi günü hayırsever iş insanı Mehmet Tuğrul Tekbulut, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte inşaat alanına giderek ilk temelin atılışına iştirak edeceği öğrenildi..

Mehmet Tuğrul Tekbulut kimdir?

M. Tuğrul Tekbulut 1958 yılında Tekirdağ'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünü 1980 yılında lisans, 1983 yılında yüksek lisans yaparak bitirdi. 1984 yılında Logo Yazılım şirketini kurdu. Tuğrul Tekbulut'un liderliğinde Logo, Türkiye'de yazılım sektörünün kurulmasına öncülük etti; bir çok teknolojik gelişmelere imza attı. Yurt içinde ve yurt dışında birçok fuar, yarışma ve seminere ürün ve teknolojileriyle katılan Logo 25 yıl içinde 200.000' yakın müşteriye bir milyona yakın kullanıcıya ulaştı. 2000 yılında başarılı bir şekilde halka açılan Logo, Türkiye Bilişim Sektörü içinde halka açılan ilk firma oldu. ArGe bütçesi açısından, Türkiye'nin lider firmaları arasında olan Logo Yazılım, 2009 yılında TÜBİTAK-TÜSİAD-TTGV Teknoloji ödülünü almıştır. Tuğrul Tekbulut halen Logo Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. TBV (Türkiye Bilişim Vakfı) Yönetim Kurulu üyesi ve Ulusal İnovasyon Girişimi İcra Komitesi üyesidir. Harvard Business School OPM programını 1999'da bitiren Tuğrul Tekbulut, 2006 yılında Sabancı Üniversitesi Biyoloji ve Biyomühendislik Bölümünden yüksek lisans derecesi almıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.