GEBZE- Kadir Yaşar Yaşamını Yitirdi

Yaşam 16.10.2020 - 05:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE- Kadir Yaşar Yaşamını Yitirdi

KOCAELİ HABERİ Gebze'nin en eski esnaflarından Kadir Yaşara vefat etti. Gebze'de uzun yıllar Philips Tv ve Radyo servisçiliği yaptıktan sonra eşi Nurten Yaşar ile Gebze'de bir ilki gerçekleştirerek Nur Mantı salonunu açan  Kadir Yaşar' vefat etti.  Kadir Yaşar'ın cenazesi bugün Gebze Çoban Mustafapaşa Camii'nden Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

KOCAELİ HABERİ Gebze'nin en eski esnaflarından Kadir Yaşara vefat etti.

Gebze'de uzun yıllar Philips Tv ve Radyo servisçiliği yaptıktan sonra eşi Nurten Yaşar ile Gebze'de bir ilki gerçekleştirerek Nur Mantı salonunu açan  Kadir Yaşar' vefat etti.

 Kadir Yaşar'ın cenazesi bugün Gebze Çoban Mustafapaşa Camii'nden Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.