GEBZE- İYİ Parti Başkanı, Gebze Belediye ve Ak Parti Başkanına sordu?

Siyaset 23.12.2020 - 08:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE- İYİ Parti Başkanı, Gebze Belediye ve Ak Parti Başkanına sordu?

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının haftalık olağan yönetim ve mahalle teşkilat toplantılarının koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında, Gebze Kent Meydanındaki Gebze Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşmeye başlanması üzerine, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Gebze basını ve kamuoyunun da bu konuya dikkatini çekerek "İlçe yönetim toplantısını belediye nikah salonunda yaparken, herhangi bir bedel, yanan lamba için, ısınma için bir bedel ödediniz mi?" diye sordu.. İŞTE O AÇIKLAMA  Değerli Basın Mensupları ve Çok Kıymetli Gebze’liler; Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı Kent Meydanındaki Gebze Belediyesi Nikah Salonuna Taşındı da Bizim mi Haberimiz Yok? Sayın Zinnur Başkan, Sayın Recep Başkan, Mitinglerinize, parti kongrelerinize belediyelerin araçlarıyla partililerinizi taşımak, belediyeye ait taşınmazları yandaş vakıflarınıza peşkeş çekmek(İzmit Pembe Köşk Geçen Hafta KBB tarafından Ensar Vakfına Tahsis Edildi) yetmedi de, pandemi tedbirlerini bahane ederek ilçe teşkilat binalarınızı da belediye nikah salonlarına mı taşıdınız? Kamuya ait taşınmazlarda partinizin ilçe yönetim kurulu toplantılarını, tanıtımlarını yapmak ne demek? İlçe yönetim toplantısını belediye nikah salonunda yaparken, herhangi bir bedel, yanan lamba için, ısınma için bir bedel ödediniz mi? TBMM lojmanlarını, makam arabalarını satarak yola koyulduğunuz 18 yıllık iktidarınızın finalinde Kamu kaynaklarını kendi lehinize kullanmak sizi hiç mi rahatsız etmiyor? O yıllardaki fotoğraflarınıza bir bakın, gazete manşetlerine bir bakın, ‘NEREDENNNN,NEREYEEE’ geldiniz. Oysaki sizin siyasi geleneğiniz Hz.Ömer’in hususi hayatında kullamadığı devletin mumunun alevlerinden ilham alıyordu, ne oldu? İlham kaynağınızı mı unuttunuz? Ben söyliyeyim; Sizi, ilham kaynağınız olan o mumun alevleri yaktı. Hangi algıyı yönetmeye çalışıyorsunuz yine? DEVLET=AKP algısını mı derinleştirmeye çalışıyorsunuz? Ne yaparsanız boş. Kabul edin artık, Siz kendinize yenildiniz. Siz kaybettiniz ve sürdürmeye çalıştığınız düzende kaybetti. Yapmadığınız ne kaldı bilmiyorum. Siz kaybettiniz.... Kaybetmekle kalmadınız... Savunduğunuz tüm değerleride yıprattınız...

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının haftalık olağan yönetim ve mahalle teşkilat toplantılarının koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında, Gebze Kent Meydanındaki Gebze Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşmeye başlanması üzerine, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Gebze basını ve kamuoyunun da bu konuya dikkatini çekerek "İlçe yönetim toplantısını belediye nikah salonunda yaparken, herhangi bir bedel, yanan lamba için, ısınma için bir bedel ödediniz mi?" diye sordu..

İŞTE O AÇIKLAMA 

Değerli Basın Mensupları ve Çok Kıymetli Gebze’liler;
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı Kent Meydanındaki Gebze Belediyesi Nikah Salonuna Taşındı da Bizim mi Haberimiz Yok?
Sayın Zinnur Başkan,
Sayın Recep Başkan,
Mitinglerinize, parti kongrelerinize belediyelerin araçlarıyla partililerinizi taşımak, belediyeye ait taşınmazları yandaş vakıflarınıza peşkeş çekmek(İzmit Pembe Köşk Geçen Hafta KBB tarafından Ensar Vakfına Tahsis Edildi) yetmedi de, pandemi tedbirlerini bahane ederek ilçe teşkilat binalarınızı da belediye nikah salonlarına mı taşıdınız?
Kamuya ait taşınmazlarda partinizin ilçe yönetim kurulu toplantılarını, tanıtımlarını yapmak ne demek?
İlçe yönetim toplantısını belediye nikah salonunda yaparken, herhangi bir bedel, yanan lamba için, ısınma için bir bedel ödediniz mi?
TBMM lojmanlarını, makam arabalarını satarak yola koyulduğunuz 18 yıllık iktidarınızın finalinde Kamu kaynaklarını kendi lehinize kullanmak sizi hiç mi rahatsız etmiyor?
O yıllardaki fotoğraflarınıza bir bakın, gazete manşetlerine bir bakın, ‘NEREDENNNN,NEREYEEE’ geldiniz.
Oysaki sizin siyasi geleneğiniz Hz.Ömer’in hususi hayatında kullamadığı devletin mumunun alevlerinden ilham alıyordu, ne oldu?
İlham kaynağınızı mı unuttunuz?
Ben söyliyeyim;
Sizi, ilham kaynağınız olan o mumun alevleri yaktı.
Hangi algıyı yönetmeye çalışıyorsunuz yine?
DEVLET=AKP algısını mı derinleştirmeye çalışıyorsunuz?
Ne yaparsanız boş.
Kabul edin artık,
Siz kendinize yenildiniz.
Siz kaybettiniz ve sürdürmeye çalıştığınız düzende kaybetti.
Yapmadığınız ne kaldı bilmiyorum.
Siz kaybettiniz....
Kaybetmekle kalmadınız...
Savunduğunuz tüm değerleride yıprattınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.