GEBZE- Haydar Karakaya'dan anlamlı yardım

Yaşam 13.01.2021 - 19:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE- Haydar Karakaya'dan anlamlı yardım

KOCAELİ HABERİ Gebzeli iş adamı Haydar Karakaya, Gebze'de beklenen kar yağışı öncesi soğuktan korunmaları için vatandaşlara yakacak odun yardımında bulundu.. Vatandaşlara dağıtılması için odunlar çuvallar içinde kendsine teslim edilen Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı bu yardımı sosyal medyadan "Değerli Gebze Cumhuriyet Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız Değerli Büyüğümüz #HaydarKarakaya Abimiz Rahmetli Evladı #CemKarakaya oğlunun hayrına ihtiyac sahibi 5-Ailemize toplam-40 Çuval Odun yardımı yapılmıştır yüreği güzel Abime teşekkür ederim. Hızır yoldaşın olsun inşallah. Cansın..." mesajı ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Gebzeli iş adamı Haydar Karakaya, Gebze'de beklenen kar yağışı öncesi soğuktan korunmaları için vatandaşlara yakacak odun yardımında bulundu..

Vatandaşlara dağıtılması için odunlar çuvallar içinde kendsine teslim edilen Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı bu yardımı sosyal medyadan "Değerli Gebze Cumhuriyet Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız Değerli Büyüğümüz #HaydarKarakaya Abimiz Rahmetli Evladı #CemKarakaya oğlunun hayrına ihtiyac sahibi 5-Ailemize toplam-40 Çuval Odun yardımı yapılmıştır yüreği güzel Abime teşekkür ederim. Hızır yoldaşın olsun inşallah. Cansın..." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.