GALATASARAY'DA ORTA SAHAYA BİR TAKVİYE DAHA

Spor 12.08.2021 - 18:15, Güncelleme: 12.08.2021 - 18:15
 

GALATASARAY'DA ORTA SAHAYA BİR TAKVİYE DAHA

KOCAELİ HABERİ
Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve teknik direktör Fatih Terim'in yeniden kadroda görmek istediği Gedson Fernandes'e izin çıktı! Benfica teknik direktörü Jorge Jesus'un Portekizli yıldız oyuncunun ayrılmasına onay verdiği belirtildi. ORTA SAHAYA BİR TAKVİYE DAHA GELDİ Orta sahaya bir transferde daha yapmak isteyen Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz sezon kiralık olarak devre arasında Benfica'dan Tottenham'a giden Gedson Ferdandes'i kadrosuna katmış bu sezonda devam etmesi için tüm girişimleri yapmıştı ancak olumlu sonuç alamamıştı.  
KOCAELİ HABERİ

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve teknik direktör Fatih Terim'in yeniden kadroda görmek istediği Gedson Fernandes'e izin çıktı! Benfica teknik direktörü Jorge Jesus'un Portekizli yıldız oyuncunun ayrılmasına onay verdiği belirtildi.

ORTA SAHAYA BİR TAKVİYE DAHA GELDİ
Orta sahaya bir transferde daha yapmak isteyen Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz sezon kiralık olarak devre arasında Benfica'dan Tottenham'a giden Gedson Ferdandes'i kadrosuna katmış bu sezonda devam etmesi için tüm girişimleri yapmıştı ancak olumlu sonuç alamamıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.