GEBZE - KIŞLALAR DOLDU BUGÜN

Dünya 24.10.2020 - 10:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE - KIŞLALAR DOLDU BUGÜN

KOCAELİ HABERİ Gebze Millet Bahçesi ve büyük bir cami yapılması planlanan ve bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devredilen Gebze Askeri Kışlasından boşalan alanda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün organize ettiği "Gebze Kışlası Sabah yürüyüşleri" devam ediyor.. Başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik olmak üzere Gebze Askeri Kışlasında bu sabah gerçekleştirilen yürüyüş programına "Sağlığımız için Yürüyüşlere devam.." şiarı ileçok sayıda yürüyüşçü  katılım sağladı..  

KOCAELİ HABERİ Gebze Millet Bahçesi ve büyük bir cami yapılması planlanan ve bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devredilen Gebze Askeri Kışlasından boşalan alanda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün organize ettiği "Gebze Kışlası Sabah yürüyüşleri" devam ediyor..

Başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik olmak üzere Gebze Askeri Kışlasında bu sabah gerçekleştirilen yürüyüş programına "Sağlığımız için Yürüyüşlere devam.." şiarı ileçok sayıda yürüyüşçü  katılım sağladı..
Resim
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.