GEBZE BELEDİYESİNDEN DUYURU

Dünya 13.08.2021 - 14:13, Güncelleme: 13.08.2021 - 14:13
 

GEBZE BELEDİYESİNDEN DUYURU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi  Eskihisar Kalesi Cuma, cumartesi ve pazar gerçekleşecek olan Kültür ve Sanat Akşamları etkinliklerini iptal etti.. Belediye bu iptal kararını "Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen sel felaketi sebebiyle Eskihisar Kalesi Cuma, cumartesi ve pazar gerçekleşecek olan Kültür ve Sanat Akşamları ileri bir tarihe ertelenmiştir." ,fadeleeri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi  Eskihisar Kalesi Cuma, cumartesi ve pazar gerçekleşecek olan Kültür ve Sanat Akşamları etkinliklerini iptal etti..

Belediye bu iptal kararını "Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen sel felaketi sebebiyle Eskihisar Kalesi Cuma, cumartesi ve pazar gerçekleşecek olan Kültür ve Sanat Akşamları ileri bir tarihe ertelenmiştir." ,fadeleeri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.