DARICA'DA 2 OKULUN 2 SINIFI COVİD-19 NEDENİYLE KAPATILDI

Sağlık 13.09.2021 - 16:29, Güncelleme: 13.09.2021 - 16:29
 

DARICA'DA 2 OKULUN 2 SINIFI COVİD-19 NEDENİYLE KAPATILDI

KOCAELİ HABERİ
Okullarımızda yüzyüze eğitimin başlaması ile ilk koronavirüs vaka haberi Darıca'dan geldi. Darıca ‘da iki okulda görülen koronavirüs vakaları nedeniyle iki sınıfta eğitime ara verildiği öğrenildi.. Darıca Ayfer-Gazanfer Güngör İlkokulu ve Darıca Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesinde koronavirüse yakalanan öğrencilerin tespiti ve temasta bulunulan öğrencilerin durumu üzerine iki sınıfta yüzyüze eğitime ara verildi. Durumu yetkili sağlık kurumları ile birlikte değerlendiren Milli Eğitim Müdürlüğü, Kayamakakamlık kararı ile öğrencileri evlerine gönderdi. Öğrenciler in eğitimlerine evlerinden internet platformdan devam edecekleri dile getirildi..  
KOCAELİ HABERİ

Okullarımızda yüzyüze eğitimin başlaması ile ilk koronavirüs vaka haberi Darıca'dan geldi. Darıca ‘da iki okulda görülen koronavirüs vakaları nedeniyle iki sınıfta eğitime ara verildiği öğrenildi..

Darıca Ayfer-Gazanfer Güngör İlkokulu ve Darıca Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesinde koronavirüse yakalanan öğrencilerin tespiti ve temasta bulunulan öğrencilerin durumu üzerine iki sınıfta yüzyüze eğitime ara verildi. Durumu yetkili sağlık kurumları ile birlikte değerlendiren Milli Eğitim Müdürlüğü, Kayamakakamlık kararı ile öğrencileri evlerine gönderdi. Öğrenciler in eğitimlerine evlerinden internet platformdan devam edecekleri dile getirildi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.