SAADET GEBZE TEŞKİLATINDAN YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 22.11.2021 - 16:58, Güncelleme: 22.11.2021 - 17:19
 

SAADET GEBZE TEŞKİLATINDAN YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkan yardımcıları Şaban Atalı ve Marif Balıkçı bugün Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.. Gebze Milli Görüş camiasının tanınan ve sevilen isimleri arasında yer alan Şaban Atalı ve Marif Balıkçı'nın bu nezaket ziyaretleri Cengiz Yucak'ı çok mutlu ederken üçlü arasında Gebze ve Türkiye siyasetinin son çeyrek yüzyılını kapsayan bir sohbet gerçekleşti.. Gebze Belediyesinde uzun yıllar çalıştıktan sonra Saadet Parti 2014 Ardahan il belediye başkan adayı olan Marif Balıkçı 6 yıllık bir aradan sonra yeniden aktif görevler alarak sahalara inip siyaset yapmaya başladı. Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatının geçtiğimiz ay Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun katılımıyla yapılan ilçe kongresinde yönetime girerek, İlçe başkan yardımcısı ve Gebze siyasi işler başkanı olarak görevler üstlenen Marif Balıkçı bu konuda yaptığı açıklamada "siyasetten hiç bir zaman kopmadım. Lakin Türkiye'de hakim kılmaya çalıştıkları siyaset anlayışının hem Milli Görüş davamıza hem de inanç ve manevi değerlerimize verdiği zararın boyutunun her geçen gün giderek arttığını gördükçe, yeniden aktif olarak görevler üstlenmem gerektiğine kani oldum. Partimize, davamıza ve milletimize hizmet için elimizden geldiğinin fazlasıyla çalışıyoruz" dedi.. Gençliğinden beri Gebze Milli Görüş hareketinin her kademesinde görevler üstlenmiş olan Şaban Atalı'da "Milli Görüş olarak yarım asırdan beri haklı davamızı milletimize anlatmak için büyük mücadeleler verdik. Maalesef ne acıdır ki şimdi de uzun bir dönem daha bu iktidarın davamıza verdiği zararları anlatmak ve verdikleri zararları telafi etmek için mücadele vereceğiz" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkan yardımcıları Şaban Atalı ve Marif Balıkçı bugün Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler..

Gebze Milli Görüş camiasının tanınan ve sevilen isimleri arasında yer alan Şaban Atalı ve Marif Balıkçı'nın bu nezaket ziyaretleri Cengiz Yucak'ı çok mutlu ederken üçlü arasında Gebze ve Türkiye siyasetinin son çeyrek yüzyılını kapsayan bir sohbet gerçekleşti..

Gebze Belediyesinde uzun yıllar çalıştıktan sonra Saadet Parti 2014 Ardahan il belediye başkan adayı olan Marif Balıkçı 6 yıllık bir aradan sonra yeniden aktif görevler alarak sahalara inip siyaset yapmaya başladı. Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatının geçtiğimiz ay Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun katılımıyla yapılan ilçe kongresinde yönetime girerek, İlçe başkan yardımcısı ve Gebze siyasi işler başkanı olarak görevler üstlenen Marif Balıkçı bu konuda yaptığı açıklamada "siyasetten hiç bir zaman kopmadım. Lakin Türkiye'de hakim kılmaya çalıştıkları siyaset anlayışının hem Milli Görüş davamıza hem de inanç ve manevi değerlerimize verdiği zararın boyutunun her geçen gün giderek arttığını gördükçe, yeniden aktif olarak görevler üstlenmem gerektiğine kani oldum. Partimize, davamıza ve milletimize hizmet için elimizden geldiğinin fazlasıyla çalışıyoruz" dedi..

Gençliğinden beri Gebze Milli Görüş hareketinin her kademesinde görevler üstlenmiş olan Şaban Atalı'da "Milli Görüş olarak yarım asırdan beri haklı davamızı milletimize anlatmak için büyük mücadeleler verdik. Maalesef ne acıdır ki şimdi de uzun bir dönem daha bu iktidarın davamıza verdiği zararları anlatmak ve verdikleri zararları telafi etmek için mücadele vereceğiz" dedi..

Bir 2 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.