Galatasaray'ın Falcao transferinde sıcak gelişme

31.08.2019 - 23:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Galatasaray'ın Falcao transferinde sıcak gelişme

Falcao, Galatasaray'a transfer oluyor. Galatasaray, Kolombiyalı golcünün transferi için kulübü Monaco ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını bildirdi. Galatasaray, Kolombiyalı golcü futbolcu Radamel Falcao’nun transferi için Monaco Kulübü ve oyuncu ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate’nin kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Falcao, Galatasaray'a transfer oluyor. Galatasaray, Kolombiyalı golcünün transferi için kulübü Monaco ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını bildirdi.

Galatasaray, Kolombiyalı golcü futbolcu Radamel Falcao’nun transferi için Monaco Kulübü ve oyuncu ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate’nin kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.