Galatasaray eski başkanı yoğun bakıma kaldırıldı

20.12.2020 - 00:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Galatasaray eski başkanı yoğun bakıma kaldırıldı

Galatasaray Kulübü’nün eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, Koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alındı. Bir haftadır hastanede tedavi gören Yarsuvat’ın entübe edildiği belirtildi. 83 yaşındaki Yarsuvat, 2014-2015 yılları arasında Galatasaray’da başkanlık görevi yapmıştı. Galatasaray Kulübü de açıklama yaparak Yarsuvat’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi altına alınan, kulübümüzün 35. Başkanı Sayın Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisinin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Galatasaray Kulübü’nün eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, Koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alındı.

Bir haftadır hastanede tedavi gören Yarsuvat’ın entübe edildiği belirtildi. 83 yaşındaki Yarsuvat, 2014-2015 yılları arasında Galatasaray’da başkanlık görevi yapmıştı.

Galatasaray Kulübü de açıklama yaparak Yarsuvat’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi altına alınan, kulübümüzün 35. Başkanı Sayın Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisinin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
ajssarimg.mediatriple.net/935057.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.