Galatasaray'da sürpriz isme başkanlık baskısı

15.11.2020 - 11:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Galatasaray'da sürpriz isme başkanlık baskısı

Aralık ayında seçim kararı alan Galatasaray'da başkanlık için flaş bir isim öne sürüldü. Eski başkanlardan Adnan Polat'a başkan ol baskısı yapıldığı belirtildi. Galatasaray'da Aralık ayında yapılması planlanan başkanlık seçimi öncesinde adaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Başkan adaylığı konusunda şu an mevcut başkan Mustafa Cengiz'in yanı sıra Metin Öztürk, Cengiz Özyalçın, Burak Elmas ve Ali Fatinoğlu isimleri gündeme gelmişti. Camiada ayrıca eski başkanlardan Adnan Polat'a da aday olması konusunda baskı yapıldığı konuşuluyor. Adnan Polat'ın ise konuya sıcak bakmadığı, gerekçe olarak işlerinin yoğunluğunu gösterdiği konuşuluyor.

Adnan Polat - BiyografyaAralık ayında seçim kararı alan Galatasaray'da başkanlık için flaş bir isim öne sürüldü. Eski başkanlardan Adnan Polat'a başkan ol baskısı yapıldığı belirtildi.

Galatasaray'da Aralık ayında yapılması planlanan başkanlık seçimi öncesinde adaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Başkan adaylığı konusunda şu an mevcut başkan Mustafa Cengiz'in yanı sıra Metin Öztürk, Cengiz Özyalçın, Burak Elmas ve Ali Fatinoğlu isimleri gündeme gelmişti.

Camiada ayrıca eski başkanlardan Adnan Polat'a da aday olması konusunda baskı yapıldığı konuşuluyor. Adnan Polat'ın ise konuya sıcak bakmadığı, gerekçe olarak işlerinin yoğunluğunu gösterdiği konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.