TÜRK KIZI ALMANLAR'I BÜYÜLEDİ

Eğitim-Kültür-Sanat 27.11.2021 - 17:44, Güncelleme: 27.11.2021 - 17:44
 

TÜRK KIZI ALMANLAR'I BÜYÜLEDİ

KOCAELİ HABERİ
Daha önce 'The Voice of Germany' yarışmasında seslendirdiği Türkçe şarkıyla hem Almanya'nın hem de Türkiye'nin gündemine oturan Zeynep Avcı, bu kez Zerrin Özer'den 'Kıyamam'ı seslendirdi. Avcı, performansıyla yine jüri üyelerinden beğeni aldı Yine sesiyle herkesi kendisine hayran bırakan Zeynep Avcı, ayakta alkışlandı. Performansını sergilediği sırada gözlerinin dolduğu görülen Avcı, izleyicileri de duygulandırdı. PERFORMANSI GÜNLERCE KONUŞULDU Almanya'da yaşayan Türk kökenli müzisyen Zeynep Avcı'nın, 'The Voice of Germany' adlı şarkı yarışmasındaki sahne performansı hem Almanya'nın hem de Türkiye'de günlerce konuşulmuştu. Şarkıcı Tan'ın 'Yalan' isimli şarkısını seslendiren 38 yaşındaki Avcı, sadece 2 dakikalık performansıyla yalnız jüri üyeleri ve seyircileri değil, adeta herkesi kendine hayran bırakmıştı.
KOCAELİ HABERİ

Daha önce 'The Voice of Germany' yarışmasında seslendirdiği Türkçe şarkıyla hem Almanya'nın hem de Türkiye'nin gündemine oturan Zeynep Avcı, bu kez Zerrin Özer'den 'Kıyamam'ı seslendirdi. Avcı, performansıyla yine jüri üyelerinden beğeni aldı

Yine sesiyle herkesi kendisine hayran bırakan Zeynep Avcı, ayakta alkışlandı. Performansını sergilediği sırada gözlerinin dolduğu görülen Avcı, izleyicileri de duygulandırdı.

PERFORMANSI GÜNLERCE KONUŞULDU

Almanya'da yaşayan Türk kökenli müzisyen Zeynep Avcı'nın, 'The Voice of Germany' adlı şarkı yarışmasındaki sahne performansı hem Almanya'nın hem de Türkiye'de günlerce konuşulmuştu. Şarkıcı Tan'ın 'Yalan' isimli şarkısını seslendiren 38 yaşındaki Avcı, sadece 2 dakikalık performansıyla yalnız jüri üyeleri ve seyircileri değil, adeta herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.