HAMZA ŞAYİR VE İLHAN YILDIRIM PEŞPEŞE ÖZÜR DİLEDİ

Güncel 07.12.2021 - 23:29, Güncelleme: 07.12.2021 - 23:50
 

HAMZA ŞAYİR VE İLHAN YILDIRIM PEŞPEŞE ÖZÜR DİLEDİ

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Basşkanı Hamza Şayir bugünkü Belediye Meclis toplantısında muhalif meclis üyeleri ile yaşadığı polemik sırasında sarfetmiş olduğu sözlerin kamuoyuna yanlış yansıtıldığını dile getirdikten sonra özür dileyen bir açıklama yaptı. Başkan Şayir sosyal medyadan yaptığı özür açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Sevgili Dilovalı Hemşehrilerim; 07 Mart 2021 Salı günü gerçekleştirdiğimiz Dilovası Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda muhalefet meclis üyesinin, ilçemizde atılan büyük adımları, verilen yeni müjdeleri gölgelemek adına,  ‘çamur at iz bıraksın’ mantığı ile yaptığı tahrik edici konuşma, şahsıma ve hükümetimize karşı kurulan hakaret ve iftira dolu dile verdiğimiz cevabın, önü ve arkası kesilerek servis edildiğine üzülerek tanıklık ettik. Kamuoyunu aldatmaya yönelik bu girişimler, Yükselen Şehir Dilovası vizyonuyla; gece-gündüz demeden gerçekleştirdiğimiz atılımları engelleyemeyecek, siz kıymetli hemşehrilerim ile kurduğumuz gönül bağımızı asla yıpratamayacaktır. Gençlerimize verdiğimiz kıymetim ve geleceğimiz için ortaya koyduğumuz mücadelenin en büyük şahidi Dilovalılardır. İlçemizin kıymetli gündeminin böyle asılsız bir hadise ile meşgul edilmesinden dolayı üzüntümü dile getiriyor, yanlış anlaşılmadan dolayı gönlü kırılan kardeşlerimden özür diliyorum. Saygı ile duyurulur. Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'da bu konu ile ilgili olarak sosyal medya sayfasından yaptığı özür açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Kamuoyuna Saygılarımla Yıllardır birlik beraberliğin hakim olduğu acımızın tatlımızın bir olduğu Dilovası’nda farklı siyasi görüşte de olsak saygı sevgi çerçevesinde milletimize hizmet noktasında yarıştık.Ama hiçbir zaman kişilik haklarımıza ve toplum değerlerine saygısızlık etmedik etmeyeceğiz.Bugünkü Meclis toplantımızda yaşanan tartışma sonucu belediye başkanımızın istem dışı ve gayri ihtiyari söylediği sözler kamuoyunda yanlış anlaşılmaya sebep olmuştur. Belediye başkanımızın istem dışı da olsa sarfettiği sözleri asla ve katiyen tasvip edemeyiz. Bu vesile ile asla tasvip etmediğimiz cümlelerden dolayı başta genç kardeşlerim olmak üzere tüm halkımızdan ve kamuoyundan özür diler saygılar sunarım.
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Basşkanı Hamza Şayir bugünkü Belediye Meclis toplantısında muhalif meclis üyeleri ile yaşadığı polemik sırasında sarfetmiş olduğu sözlerin kamuoyuna yanlış yansıtıldığını dile getirdikten sonra özür dileyen bir açıklama yaptı. Başkan Şayir sosyal medyadan yaptığı özür açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili Dilovalı Hemşehrilerim;
07 Mart 2021 Salı günü gerçekleştirdiğimiz Dilovası Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda muhalefet meclis üyesinin, ilçemizde atılan büyük adımları, verilen yeni müjdeleri gölgelemek adına,  ‘çamur at iz bıraksın’ mantığı ile yaptığı tahrik edici konuşma, şahsıma ve hükümetimize karşı kurulan hakaret ve iftira dolu dile verdiğimiz cevabın, önü ve arkası kesilerek servis edildiğine üzülerek tanıklık ettik. Kamuoyunu aldatmaya yönelik bu girişimler, Yükselen Şehir Dilovası vizyonuyla; gece-gündüz demeden gerçekleştirdiğimiz atılımları engelleyemeyecek, siz kıymetli hemşehrilerim ile kurduğumuz gönül bağımızı asla yıpratamayacaktır. Gençlerimize verdiğimiz kıymetim ve geleceğimiz için ortaya koyduğumuz mücadelenin en büyük şahidi Dilovalılardır. İlçemizin kıymetli gündeminin böyle asılsız bir hadise ile meşgul edilmesinden dolayı üzüntümü dile getiriyor, yanlış anlaşılmadan dolayı gönlü kırılan kardeşlerimden özür diliyorum.
Saygı ile duyurulur.


Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'da bu konu ile ilgili olarak sosyal medya sayfasından yaptığı özür açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Kamuoyuna Saygılarımla
Yıllardır birlik beraberliğin hakim olduğu acımızın tatlımızın bir olduğu Dilovası’nda farklı siyasi görüşte de olsak saygı sevgi çerçevesinde milletimize hizmet noktasında yarıştık.Ama hiçbir zaman kişilik haklarımıza ve toplum değerlerine saygısızlık etmedik etmeyeceğiz.Bugünkü Meclis toplantımızda yaşanan tartışma sonucu belediye başkanımızın istem dışı ve gayri ihtiyari söylediği sözler kamuoyunda yanlış anlaşılmaya sebep olmuştur. Belediye başkanımızın istem dışı da olsa sarfettiği sözleri asla ve katiyen tasvip edemeyiz. Bu vesile ile asla tasvip etmediğimiz cümlelerden dolayı başta genç kardeşlerim olmak üzere tüm halkımızdan ve kamuoyundan özür diler saygılar sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.