FERDİ'DEN MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

Spor 20.10.2021 - 16:41, Güncelleme: 20.10.2021 - 16:41
 

FERDİ'DEN MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden Ferdi Kadıoğlu, milli takım tercihiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Antwerp maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ferdi, "3 farklı milli takımı seçebilme imkanım var. Benim için zor bir karar. Henüz bir karar vermedim, iyi düşünüp sabırlı olup karar vereceğim. Kararımı verdiğimde zaten herkes göreceketir" dedi. "ONLARI TEKRARDAN GÖRMEK BİZİM İÇİN GÜZEL OLACAK" Ferdi Kadıoğlu, teknik direktör Vitor Pereira'nın kendisini sol kanatta oynatmasıyla ilgili de "Hocamız beni nerede oynatmak isterse ben orada oynarım. Yarın güzel bir maç olacak. Ayrıca eski takım arkadaşlarımız Frey ve Samatta ile karşılaşacağız. Onları tekrardan görmek bizim için güzel olacak." ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden Ferdi Kadıoğlu, milli takım tercihiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antwerp maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ferdi, "3 farklı milli takımı seçebilme imkanım var. Benim için zor bir karar. Henüz bir karar vermedim, iyi düşünüp sabırlı olup karar vereceğim. Kararımı verdiğimde zaten herkes göreceketir" dedi.

"ONLARI TEKRARDAN GÖRMEK BİZİM İÇİN GÜZEL OLACAK"

Ferdi Kadıoğlu, teknik direktör Vitor Pereira'nın kendisini sol kanatta oynatmasıyla ilgili de "Hocamız beni nerede oynatmak isterse ben orada oynarım. Yarın güzel bir maç olacak. Ayrıca eski takım arkadaşlarımız Frey ve Samatta ile karşılaşacağız. Onları tekrardan görmek bizim için güzel olacak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.