BİRİLERİ TEPEDEKİLERİN, O İSE HALKIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTUYOR

Siyaset 29.01.2022 - 04:34, Güncelleme: 29.01.2022 - 05:27
 

BİRİLERİ TEPEDEKİLERİN, O İSE HALKIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTUYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Türkiye siyasetinde bir yerlere gelmenin iki yolu var; -Tepedekilerin gönlünü kazanmak -Halkın gönlünü kazanmak Parti üst kurmaylarının ve hatta genel başkanın gönlünü hoş ederek bir yerlere aday olabilirsiniz ve hatta seçim bile kazanarak bir yerlere gelebilrsiniz. Lakin bu yöntemle geldiğiniz makamın ömrü, tepedekilerin gönlünü hoş tuttuğunuz süre kadardır. Yani onlara hizmet, hürmet ve sadakatta kusur ettiğiniz anda sizi geldiğiniz yere geri gönderirler.. 2014 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye belediye başkanı seçilen Şevki Demirci, bazı partili üst kurmaylarının gönlünü hoş tutmayı becerememiş olacak ki; 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmedi ve hatta akabinde yine aynı üst kurmayların girişimleri ile partiden bile ihraç ettirildi.. Görev yaptığı 5 yıllık süre içinde Çayırovalıların gönlünü kazanan Şevki Demirci'ye binlerce kişi "Bağımsız Belediye Başkan adayımız ol" önerisinde bulunmasına rağmen o, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı sevgi ve sadakatinden dolayı onun partisine karşı aday olmadı.. Şevki Demirci o gün bugündür hep Çayırovalılar ile bir ve beraber, hep içiçe.. İyi ve kötü günlerinde hep onların yanlarında.. Acılarıyla üzülüyor, sevinçleriyle neşeleniyor.. Yani birileri yukardakilerin gönlünü hoş etmek için çırpınırken, Şevki Demirci Çayırovalıların gönlünü kazanmaya devam ediyor.. Şevki Demirci dün yine Çayırovalılar ile beraberdi ve o keyifli anlarından bir fotoğraf karesini sosyal medyadan "Mahalle esnaflarımızdan Cevat ÖZDEMİR’i ziyaret ettim.Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi kestane kebap ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum." ifadeleri ile paylaştı.. Bize de, siyasetin bu gerçeğini sizlere aktarmak düştü..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Türkiye siyasetinde bir yerlere gelmenin iki yolu var;
-Tepedekilerin gönlünü kazanmak
-Halkın gönlünü kazanmak

Parti üst kurmaylarının ve hatta genel başkanın gönlünü hoş ederek bir yerlere aday olabilirsiniz ve hatta seçim bile kazanarak bir yerlere gelebilrsiniz. Lakin bu yöntemle geldiğiniz makamın ömrü, tepedekilerin gönlünü hoş tuttuğunuz süre kadardır. Yani onlara hizmet, hürmet ve sadakatta kusur ettiğiniz anda sizi geldiğiniz yere geri gönderirler..

2014 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye belediye başkanı seçilen Şevki Demirci, bazı partili üst kurmaylarının gönlünü hoş tutmayı becerememiş olacak ki;
2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmedi ve hatta akabinde yine aynı üst kurmayların girişimleri ile partiden bile ihraç ettirildi..

Görev yaptığı 5 yıllık süre içinde Çayırovalıların gönlünü kazanan Şevki Demirci'ye binlerce kişi "Bağımsız Belediye Başkan adayımız ol" önerisinde bulunmasına rağmen o, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı sevgi ve sadakatinden dolayı onun partisine karşı aday olmadı..

Şevki Demirci o gün bugündür hep Çayırovalılar ile bir ve beraber, hep içiçe..
İyi ve kötü günlerinde hep onların yanlarında..
Acılarıyla üzülüyor, sevinçleriyle neşeleniyor..

Yani birileri yukardakilerin gönlünü hoş etmek için çırpınırken,
Şevki Demirci Çayırovalıların gönlünü kazanmaya devam ediyor..

Şevki Demirci dün yine Çayırovalılar ile beraberdi ve o keyifli anlarından bir fotoğraf karesini sosyal medyadan "Mahalle esnaflarımızdan Cevat ÖZDEMİR’i ziyaret ettim.Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi kestane kebap ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum." ifadeleri ile paylaştı..

Bize de, siyasetin bu gerçeğini sizlere aktarmak düştü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.