CİVELEK’TEN CHP’YE ZİYARET

Siyaset 15.11.2021 - 18:13, Güncelleme: 15.11.2021 - 18:13
 

CİVELEK’TEN CHP’YE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, CHP Başiskele ilçe başkanı Av. Anıl Acurman’ı ziyaret etti. Başiskele’de bulunan tüm siyasi partileri ziyaret edeceğini belirten Civelek, Başiskele’ye hizmet için tüm siyasi partiler üzerine düşeni eksiksiz yapmalıdır dedi. BAŞİSKELE İÇİN NELER YAPABİLİRİZ ? Civelek ziyarette yaptığı konuşmada  "Biz Yeniden Refah Partisi olarak Başiskele’de hiçbir ayrım gözetmeden kaliteli hizmet etmenin derdindeyiz. ilçemiz için faydalı olabilecek bütün fikirleri dinlemeye hazırız, bizim derdimiz Başiskele için neler yapabiliriz derdidir. Milletimizin dertlerine derman olmak için hazırladığımız kaynak paketlerinde izleyeceğimiz yol haritası bellidir. Enerjik, dinamik ve 81 il 922 ilçede tüm hazırlıklarını tamamlamış teşkilatlarımız ile biz hazırız" ifadelerini kullandı.  CHP ilçe başkanı Av. Anıl Acurman ile fikir alışverişinde bulunan Civelek, misafirperverliklerinden dolayı Av. Anıl Acurman’a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, CHP Başiskele ilçe başkanı Av. Anıl Acurman’ı ziyaret etti. Başiskele’de bulunan tüm siyasi partileri ziyaret edeceğini belirten Civelek, Başiskele’ye hizmet için tüm siyasi partiler üzerine düşeni eksiksiz yapmalıdır dedi.

BAŞİSKELE İÇİN NELER YAPABİLİRİZ ?
Civelek ziyarette yaptığı konuşmada  "Biz Yeniden Refah Partisi olarak Başiskele’de hiçbir ayrım gözetmeden kaliteli hizmet etmenin derdindeyiz. ilçemiz için faydalı olabilecek bütün fikirleri dinlemeye hazırız, bizim derdimiz Başiskele için neler yapabiliriz derdidir. Milletimizin dertlerine derman olmak için hazırladığımız kaynak paketlerinde izleyeceğimiz yol haritası bellidir. Enerjik, dinamik ve 81 il 922 ilçede tüm hazırlıklarını tamamlamış teşkilatlarımız ile biz hazırız" ifadelerini kullandı. 

CHP ilçe başkanı Av. Anıl Acurman ile fikir alışverişinde bulunan Civelek, misafirperverliklerinden dolayı Av. Anıl Acurman’a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.