ACI HABER! ERTUĞRUL EVLADINDA KAHRAMAN BITMEZ

Yaşam 14.08.2021 - 16:17, Güncelleme: 14.08.2021 - 16:17
 

ACI HABER! ERTUĞRUL EVLADINDA KAHRAMAN BITMEZ

ACI HABER
Kastamonu sel baskınında zorda kalan bir aileye yardım etmek isteyen Ertuğrul Sevik kendisi sele kapılarak yaşamını yitirdi! Gebze Belediyesinin Giresunlu meclis üyesi Mahmut Yandık bu acı haberi sosyal medyadan "Ertuğrul evladında kahraman bitmez. Küre-İnebolu yolunda 4 kişilik bir ailenin, arabasıyla sel sularında kaldığını gören Ertuğrul Sevik onlara yardıma koşup 3 yaşındaki Elif'i kurtardı. Kalan 3 kişiyi de kurtarmak için döndüğünde, kendisi dahil hepsi sele kapılıp vefat etti. Kahraman kardeşimiz inşaallah şehitler defterine girmiştir. Allah bu felakette vefat eden kardeşlerimize gani gani rahmet eylesin." mesajı ile paylaştı..  
ACI HABER

Kastamonu sel baskınında zorda kalan bir aileye yardım etmek isteyen Ertuğrul Sevik kendisi sele kapılarak yaşamını yitirdi!

Gebze Belediyesinin Giresunlu meclis üyesi Mahmut Yandık bu acı haberi sosyal medyadan "Ertuğrul evladında kahraman bitmez. Küre-İnebolu yolunda 4 kişilik bir ailenin, arabasıyla sel sularında kaldığını gören Ertuğrul Sevik onlara yardıma koşup 3 yaşındaki Elif'i kurtardı. Kalan 3 kişiyi de kurtarmak için döndüğünde, kendisi dahil hepsi sele kapılıp vefat etti. Kahraman kardeşimiz inşaallah şehitler defterine girmiştir. Allah bu felakette vefat eden kardeşlerimize gani gani rahmet eylesin." mesajı ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.