GEBZELİ SENDİKA BAŞKANI 730 KM UZAKTAKİ DÜĞÜNE GİTTİ

Dünya 26.09.2021 - 23:20, Güncelleme: 26.09.2021 - 23:20
 

GEBZELİ SENDİKA BAŞKANI 730 KM UZAKTAKİ DÜĞÜNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Özçelik-İş Sendikasının tahmini 30 yıllık Gebze ilçe Şube Başkanı Şerefettin Koç, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin oğlunun Kayseri  lüks Fier Hotelde gerçekleşen düğün törenine eşi ile birlikte katılım sağladıktan sonra "Genel başkanımız Yunus Değirmenci’nin oğlu Mehmet Akif ile gelin kızımız Sevda'nın düğün merasimlerini Kayseri’de gerçekleştirdik. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum." paylaşımında bulundu.. Sendikacı Gebze ilçe başkanı Şerefettin Koç, Sendika Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin oğlunun düğünü için ta burdan Kayseri'ye 729 km yol gidince bize de "GEBZELİ SENDİKA BAŞKANI 730 KM UZAKTAKİ DÜĞÜNE GİTTİ" diye manşet atmak kaldı..  
KOCAELİ HABERİ

Özçelik-İş Sendikasının tahmini 30 yıllık Gebze ilçe Şube Başkanı Şerefettin Koç, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin oğlunun Kayseri  lüks Fier Hotelde gerçekleşen düğün törenine eşi ile birlikte katılım sağladıktan sonra "Genel başkanımız Yunus Değirmenci’nin oğlu Mehmet Akif ile gelin kızımız Sevda'nın düğün merasimlerini Kayseri’de gerçekleştirdik. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum." paylaşımında bulundu..

Sendikacı Gebze ilçe başkanı Şerefettin Koç, Sendika Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin oğlunun düğünü için ta burdan Kayseri'ye 729 km yol gidince bize de "GEBZELİ SENDİKA BAŞKANI 730 KM UZAKTAKİ DÜĞÜNE GİTTİ" diye manşet atmak kaldı..
Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.