BAŞKAN BÜYÜKGÖZ HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

İlçeler 18.01.2022 - 12:27, Güncelleme: 18.01.2022 - 12:27
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve geldiği günden itibaren başlattığı Halk Buluşmaları sürüyor. Her salı Gebzeli hemşerilerini, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinin fuayesinde ağırlayan Başkan Büyükgöz, vatandaşların kendisine ilettiği sorun, istek ve taleplerine çözüm üretiyor. Gebze’de Halk Buluşmaları devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve geldiği günden itibaren başlattığı Halk Buluşmaları sürüyor. Her hafta Salı günü düzenlediği Halk Buluşmasında Gebzeli hemşerilerini, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinin fuayesinde ağırlayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların kendisine ilettiği sorun, istek ve taleplerine çözüm üretiyor. Gebzeli hemşerilerinin taleplerini tek tek dinleyerek çözümü noktasında ilgili müdürlüğü talimatlandıran Başkan Büyükgöz, “Halk Buluşmaları ile kıymetli hemşerilerimizi dinlemeye, öneri ve taleplerini yerinde çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve geldiği günden itibaren başlattığı Halk Buluşmaları sürüyor. Her salı Gebzeli hemşerilerini, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinin fuayesinde ağırlayan Başkan Büyükgöz, vatandaşların kendisine ilettiği sorun, istek ve taleplerine çözüm üretiyor.

Gebze’de Halk Buluşmaları devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve geldiği günden itibaren başlattığı Halk Buluşmaları sürüyor. Her hafta Salı günü düzenlediği Halk Buluşmasında Gebzeli hemşerilerini, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinin fuayesinde ağırlayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların kendisine ilettiği sorun, istek ve taleplerine çözüm üretiyor. Gebzeli hemşerilerinin taleplerini tek tek dinleyerek çözümü noktasında ilgili müdürlüğü talimatlandıran Başkan Büyükgöz, “Halk Buluşmaları ile kıymetli hemşerilerimizi dinlemeye, öneri ve taleplerini yerinde çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.