Flaş çıkış: 'İnşallah Saadet-Ak Parti ittifakı kurulur'

Siyaset 10.01.2021 - 17:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Flaş çıkış: 'İnşallah Saadet-Ak Parti ittifakı kurulur'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk'e ziyarette bulunmuştu. Söz konusu ziyaret, Ak Parti ile Saadet Partisi yakınlaşıyor mu, sorularına neden olmuştu. Milli Görüşe yakınlığıyla bilinen Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci ise Milli Görüş'ün kanalı TV5'te katıldığı programda dikkat çeken sözler sarf etti. "Ekonomi ve Ötesi" programına katılan Kahveci, "İlk kez siyasi olarak söylüyorum, ben gerçekten, canı gönülden AK Parti ve Saadet Partisi'nin ittifak kurmasını isterim" derken, "Şu 150-200 milyar doların bir hesabı ortaya çıkar. Millet nefes alır, rahatlar. Açlıktan insanlar bertaraf olmuş. Şu yerli ve milli söylemlerle insanların uyutulmasından toplum uyandırılır" dedi. Kahveci, "Devlet kurtulur, asıl önemlisi din kurtulur. Din bitiyor ülkede, din" diye de ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk'e ziyarette bulunmuştu. Söz konusu ziyaret, Ak Parti ile Saadet Partisi yakınlaşıyor mu, sorularına neden olmuştu.

Milli Görüşe yakınlığıyla bilinen Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci ise Milli Görüş'ün kanalı TV5'te katıldığı programda dikkat çeken sözler sarf etti. "Ekonomi ve Ötesi" programına katılan Kahveci, "İlk kez siyasi olarak söylüyorum, ben gerçekten, canı gönülden AK Parti ve Saadet Partisi'nin ittifak kurmasını isterim" derken, "Şu 150-200 milyar doların bir hesabı ortaya çıkar. Millet nefes alır, rahatlar. Açlıktan insanlar bertaraf olmuş. Şu yerli ve milli söylemlerle insanların uyutulmasından toplum uyandırılır" dedi. Kahveci, "Devlet kurtulur, asıl önemlisi din kurtulur. Din bitiyor ülkede, din" diye de ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.