FİKRİ IŞIK SORU İŞARETİ BIRAKTI

Siyaset 08.08.2020 - 12:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FİKRİ IŞIK SORU İŞARETİ BIRAKTI

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli siyasetinin eski patronu, eski Başbakan yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Fikri Işık'ın 16 Temmuz 2020 tarihinde, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Gebze Belediye Meclis Üyesi olan Yasemin Özdemir'e şu ana kadar henüz  bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmemesine karşın, 29 Temmuz 2020 tarihinde Emre Kahraman'ın yerine AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Baki Özdemir'e geçtiğimiz gün makamına giderek "hayırlı olsun" ve tebrik dileklerini bizzat bildirmesi, Ak Parti Kocaeli ve Gebze tabanında soru işareti (?) bıraktı.. Oysa Ak Parti Kocaeli'nin Kadın milletvekili Radiye Sezer  Katırcıoğlu, Yasemin Özdemir ile Baki Özdemir'i aynı gün ziyaret ederek "hayırlı olsun" ve tebrik dileklerini iletmişti..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli siyasetinin eski patronu, eski Başbakan yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Fikri Işık'ın 16 Temmuz 2020 tarihinde, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Gebze Belediye Meclis Üyesi olan Yasemin Özdemir'e şu ana kadar henüz  bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmemesine karşın, 29 Temmuz 2020 tarihinde Emre Kahraman'ın yerine AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Baki Özdemir'e geçtiğimiz gün makamına giderek "hayırlı olsun" ve tebrik dileklerini bizzat bildirmesi, Ak Parti Kocaeli ve Gebze tabanında soru işareti (?) bıraktı..

Oysa Ak Parti Kocaeli'nin Kadın milletvekili Radiye Sezer  Katırcıoğlu, Yasemin Özdemir ile Baki Özdemir'i aynı gün ziyaret ederek "hayırlı olsun" ve tebrik dileklerini iletmişti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.