FİKRİ IŞIK'IN YAKIN SİYASET ARKADAŞLARI DİYARBAKIR'DA

Siyaset 20.11.2020 - 18:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FİKRİ IŞIK'IN YAKIN SİYASET ARKADAŞLARI DİYARBAKIR'DA

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'ın Kocaeli'deki yakın siyaset arkadaşlarından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gölcük eski ilçe başkanı İdris Alp, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcıları Mehmet Uzunoğlu ve Orhan Barış bugün Diyarbakır'a giderek Vali Münir Karaloğlu'na bir ziyaret gerçekleştirdiler.. Ak Partinin Şubat-2021 tarihinde yapılması beklenen Büyük Kongresinde Kocaeli'den Fikri Işık veya İlyas Şeker'in, MKYK'ye girebilme düşüncesinde oldukları kulislerde konuşulurken, onlara yakın bu siyasi isimlerin, Vali Münir Karaloğlu'na bu ziyaretleri "acaba kongre öncesi siyasi bir hamle mi" sorusunu akıllara getirdi.. Zira Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreterlik görevinde de bulunmuş olan Münir Karaloğlu aynı zamanda Ak parti Genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı ile teyse çocukları..  İDRİS ALP PAYLAŞTI Gölcük eski ilçe başkanı İdris Alp bu ziyareti twitter'dan "2004-2009 yılları arasında Büyükşehir Genel Sekreteri olarak Kocaeli'mize önemli hizmetleri bulunan Diyarbakır Valimiz Sn. Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ederek hasret giderdik. Sayın Valimize göstermiş oldukları ev sahipliği için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'ın Kocaeli'deki yakın siyaset arkadaşlarından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gölcük eski ilçe başkanı İdris Alp, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcıları Mehmet Uzunoğlu ve Orhan Barış bugün Diyarbakır'a giderek Vali Münir Karaloğlu'na bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Ak Partinin Şubat-2021 tarihinde yapılması beklenen Büyük Kongresinde Kocaeli'den Fikri Işık veya İlyas Şeker'in, MKYK'ye girebilme düşüncesinde oldukları kulislerde konuşulurken, onlara yakın bu siyasi isimlerin, Vali Münir Karaloğlu'na bu ziyaretleri "acaba kongre öncesi siyasi bir hamle mi" sorusunu akıllara getirdi..

Zira Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreterlik görevinde de bulunmuş olan Münir Karaloğlu aynı zamanda Ak parti Genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı ile teyse çocukları.. 

İDRİS ALP PAYLAŞTI
Gölcük eski ilçe başkanı İdris Alp bu ziyareti twitter'dan "2004-2009 yılları arasında Büyükşehir Genel Sekreteri olarak Kocaeli'mize önemli hizmetleri bulunan Diyarbakır Valimiz Sn. Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ederek hasret giderdik. Sayın Valimize göstermiş oldukları ev sahipliği için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.