CENGİZ YUCAK YİNE ÖNCEDEN BİLDİ; Çayırova İYİ Parti'ye İlhami Bayrak atandı

Siyaset 22.12.2021 - 19:10, Güncelleme: 22.12.2021 - 19:23
 

CENGİZ YUCAK YİNE ÖNCEDEN BİLDİ; Çayırova İYİ Parti'ye İlhami Bayrak atandı

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal görevden alınmıştı. Uzunal'ın yerine İlhami Bayrak atandı.  Yİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal'ın istifası alınmak süretiyle örevinden alınmasının ardından yapılan değerlendirmeler sonucunda İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal görevden alınmıştı. Uzunal'ın yerine İlhami Bayrak atandı.. Kocaelihaberi.com Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak geçrtiğimiz ay yaptığı "İYİ PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ İSİM; İLHAMİ BAYRAK" haberinde "İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığına İlhami Bayrak'ın atanması bekleniyor" diye yazmıştı. Bu haber üzerine o gün Cengiz Yucak'ı arayan İlhami Bayrak "inanın benim böyle bir bilgiden bile haberim yok" demişti.. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız İlhami Bayrak’a yeni görevinde başarılar diledi. Yıldız atama sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İyi Partimizin Çayırova İlçe Başkanlığına İlhami Bayrak atanmış bulunmaktadır. En kısa zamanda ilçe yönetimi oluşturularak çalışmalara kaldığımız yerden tüm gayretimizle devam edeceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener'in il il, ilçe ilçe yaptığı esnaf ziyaretlerinde de bizim Kocaeli’de gerçekleştirdiğimiz saha programlarında da İYİ Parti’ye ve içinde bulunduğumuz İYİ’lik hareketine büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. Bizler de İYİ Parti Kocaeli il ve ilçe teşkilatları olarak partimizin iktidarı ve milletimizin refahı için büyük emek harcıyoruz. Vatandaşımız çalışmalarımızı takdir ediyor. İYİ’ler iktidara yürüyor. Çıktığı bu kutlu yolda İlhami Bayrak başkanımıza başarılar diliyor, ilçe başkanlığının kendisine, Çayırova'mıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal görevden alınmıştı. Uzunal'ın yerine İlhami Bayrak atandı. 

Yİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal'ın istifası alınmak süretiyle örevinden alınmasının ardından yapılan değerlendirmeler sonucunda İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal görevden alınmıştı. Uzunal'ın yerine İlhami Bayrak atandı..

Kocaelihaberi.com Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak geçrtiğimiz ay yaptığı "İYİ PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ İSİM; İLHAMİ BAYRAK" haberinde "İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığına İlhami Bayrak'ın atanması bekleniyor" diye yazmıştı. Bu haber üzerine o gün Cengiz Yucak'ı arayan İlhami Bayrak "inanın benim böyle bir bilgiden bile haberim yok" demişti..

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız İlhami Bayrak’a yeni görevinde başarılar diledi. Yıldız atama sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İyi Partimizin Çayırova İlçe Başkanlığına İlhami Bayrak atanmış bulunmaktadır. En kısa zamanda ilçe yönetimi oluşturularak çalışmalara kaldığımız yerden tüm gayretimizle devam edeceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener'in il il, ilçe ilçe yaptığı esnaf ziyaretlerinde de bizim Kocaeli’de gerçekleştirdiğimiz saha programlarında da İYİ Parti’ye ve içinde bulunduğumuz İYİ’lik hareketine büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. Bizler de İYİ Parti Kocaeli il ve ilçe teşkilatları olarak partimizin iktidarı ve milletimizin refahı için büyük emek harcıyoruz. Vatandaşımız çalışmalarımızı takdir ediyor. İYİ’ler iktidara yürüyor. Çıktığı bu kutlu yolda İlhami Bayrak başkanımıza başarılar diliyor, ilçe başkanlığının kendisine, Çayırova'mıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.