FENER VE BEŞİKTAŞ’TAN DARICA’YA TRANSFER

27.08.2019 - 09:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FENER VE BEŞİKTAŞ’TAN DARICA’YA TRANSFER

Darıca Gençlerbirliği, transfer döneminin bitimine az bir süre kala 4 oyuncuyu kadrosuna kattı. Sarı-Yeşilliler, Fenerbahçe U21'den Faik Kartal Duran(forvet), Beşiktaş U21'den Hüseyin Seylığlı(stoper), Çaykur Rizespor U21'den Gürkan Hervenik(kaleci) ve Afjet Afyonspor'dan Hasan Göksu'yu(kaleci) renklerine bağladı. Darıca G.B Başkanı Arif Gülen, Şile Yıldızspor maçı öncesinde 4 yeni transferi kamuoyuna tanıttı. Ayrıca Darıca Gençlerbirliğine kamp dönemi öncesi katılan kaleciler Tunay Biçer ve Yasin Çetin ile defans oyuncuları Fırat Salur ve Serhat Gezginci ile de yollar ayrıldı.

Darıca Gençlerbirliği, transfer döneminin bitimine az bir süre kala 4 oyuncuyu kadrosuna kattı. Sarı-Yeşilliler, Fenerbahçe U21'den Faik Kartal Duran(forvet), Beşiktaş U21'den Hüseyin Seylığlı(stoper), Çaykur Rizespor U21'den Gürkan Hervenik(kaleci) ve Afjet Afyonspor'dan Hasan Göksu'yu(kaleci) renklerine bağladı.
Darıca G.B Başkanı Arif Gülen, Şile Yıldızspor maçı öncesinde 4 yeni transferi kamuoyuna tanıttı. Ayrıca Darıca Gençlerbirliğine kamp dönemi öncesi katılan kaleciler Tunay Biçer ve Yasin Çetin ile defans oyuncuları Fırat Salur ve Serhat Gezginci ile de yollar ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.