Kocaeli İl Sağlık Müdürü Gebze ve Darıca'da o inşaatları yakın takibe aldı

İlçeler 02.11.2021 - 21:34, Güncelleme: 02.11.2021 - 21:34
 

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Gebze ve Darıca'da o inşaatları yakın takibe aldı

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan bugün geldiği Gebze ve Darıca ilçelerinde hizmet veren ve inşaat aşamasında olan sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundu. İncelemelerde Pehlevan’a Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin ve Birim Sorumlusu Mimar Sedef Buran eşlik etti. Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Sultan Orhan mahallesinde inşaatı devam eden Gebze Sağlıklı Yaşam Merkezini ziyaret eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan daha sonra Darıca'ya geçerel Sağlık Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu Yetkililer tarafından merkezlerdeki son durum ve güncel bilgiler İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a ayrıntılı olarak aktarıldı.  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan bugün geldiği Gebze ve Darıca ilçelerinde hizmet veren ve inşaat aşamasında olan sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundu. İncelemelerde Pehlevan’a Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin ve Birim Sorumlusu Mimar Sedef Buran eşlik etti.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Sultan Orhan mahallesinde inşaatı devam eden Gebze Sağlıklı Yaşam Merkezini ziyaret eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan daha sonra Darıca'ya geçerel Sağlık Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu Yetkililer tarafından merkezlerdeki son durum ve güncel bilgiler İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a ayrıntılı olarak aktarıldı.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.