FATMA KAPLAN HÜRRİYET BU KEZ DUVAR'A TOSLADI!

30.10.2020 - 06:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FATMA KAPLAN HÜRRİYET BU KEZ DUVAR'A TOSLADI!

KOCAELİ HABERİ İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, bin kişinin katıldığı bir zeybek gösterisi düzenleyince, kendi kulvarlarında olan, sol ve muhalif bir çizgide yayın yapan Duvar Gazetesine "Covid-19 vakalarının arttığı Kocaeli’de bin kişi zeybek oynadı" manşeti ile haber oldu.. İŞTE O HABER Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İzmit Belediyesi bugün bin kişinin katıldığı bir zeybek gösterisi düzenledi. Belediye sosyal mesafe kurallarına uyulduğunu savundu. Bilim Kurulu'nun dün yapılan toplantısında Kocaeli’ndeki vaka artış oranının yüzde 63 olduğu belirtilmişti. İzmit Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında halk oyunları ekiplerinin düzenlemiş olduğu bin kişilik zeybek gösterisiyle Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılını kutladı. Kültür Tepesi Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu ve çok sayıda halk oyunu ekibinin oluşturduğu bin kişilik zeybek gösterisine İzmitliler de katıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de gösteride yer alarak, eşiyle birlikte zeybek oynadı. Belediye ise yaptığı açıklamada "sosyal mesafeli zeybek oynandığını" duyurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün İstanbul’da gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Kocaeli’ndeki korona virüsü vaka artış oranının yüzde 63 olduğunu duyurmuştu. Daha sonrasında Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman ise İstanbul’a gidiş-gelişlerin sık olduğu illerde salgının yükseldiğini ve Kocaeli’nin de bu durumdan etkilendiğini duyurmuş, “Herhalde ciddi sayılarda ölümler de göreceğiz” açıklamasında bulunmuştu. (DUVAR)

KOCAELİ HABERİ İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, bin kişinin katıldığı bir zeybek gösterisi düzenleyince, kendi kulvarlarında olan, sol ve muhalif bir çizgide yayın yapan Duvar Gazetesine "Covid-19 vakalarının arttığı Kocaeli’de bin kişi zeybek oynadı" manşeti ile haber oldu..

İŞTE O HABER

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İzmit Belediyesi bugün bin kişinin katıldığı bir zeybek gösterisi düzenledi. Belediye sosyal mesafe kurallarına uyulduğunu savundu. Bilim Kurulu'nun dün yapılan toplantısında Kocaeli’ndeki vaka artış oranının yüzde 63 olduğu belirtilmişti.

İzmit Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında halk oyunları ekiplerinin düzenlemiş olduğu bin kişilik zeybek gösterisiyle Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılını kutladı. Kültür Tepesi Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu ve çok sayıda halk oyunu ekibinin oluşturduğu bin kişilik zeybek gösterisine İzmitliler de katıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de gösteride yer alarak, eşiyle birlikte zeybek oynadı.

Belediye ise yaptığı açıklamada "sosyal mesafeli zeybek oynandığını" duyurdu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün İstanbul’da gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Kocaeli’ndeki korona virüsü vaka artış oranının yüzde 63 olduğunu duyurmuştu. Daha sonrasında Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman ise İstanbul’a gidiş-gelişlerin sık olduğu illerde salgının yükseldiğini ve Kocaeli’nin de bu durumdan etkilendiğini duyurmuş, “Herhalde ciddi sayılarda ölümler de göreceğiz” açıklamasında bulunmuştu. (DUVAR)
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.