FATMA BAŞKAN MUHTARLARI AĞIRLADI

Dünya 20.09.2020 - 07:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FATMA BAŞKAN MUHTARLARI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in muhtarlarına Sarısu’da yemekli, müzik eğlenceli ve hediye takdimli bir gece yaşattı.. Ekim ayında kutlanacak Muhtarlar Günü dolayısıyla İzmit Belediyesi, İzmit’te görev yapan mahalle muhtarları Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırladı. Muhtarların unutulmaz bir gece yaşadığı programda konuşan Başkan Hürriyet, “Muhtarlarımızla kol kola çalışıyoruz. İzmitli muhtarlarımızı Sarısu Gençlik Kampımızda ağırlamaya devam ediyoruz. Muhtarlarımızla birlikte çok güzel bir akşam geçirdik. Katılım sağlayan, birliğimize birlik katan tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi..  

KOCAELİ HABERİ İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in muhtarlarına Sarısu’da yemekli, müzik eğlenceli ve hediye takdimli bir gece yaşattı..

Ekim ayında kutlanacak Muhtarlar Günü dolayısıyla İzmit Belediyesi, İzmit’te görev yapan mahalle muhtarları Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırladı. Muhtarların unutulmaz bir gece yaşadığı programda konuşan Başkan Hürriyet, “Muhtarlarımızla kol kola çalışıyoruz. İzmitli muhtarlarımızı Sarısu Gençlik Kampımızda ağırlamaya devam ediyoruz. Muhtarlarımızla birlikte çok güzel bir akşam geçirdik. Katılım sağlayan, birliğimize birlik katan tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.