Star TV'den 'Benzemez Kimse Bize' programı için flaş karar..

Güncel 02.10.2021 - 04:09, Güncelleme: 02.10.2021 - 04:09
 

Star TV'den 'Benzemez Kimse Bize' programı için flaş karar..

kocaelihaberi
Star TV Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in Benzemez Kimse Bize programını yayından kaldırdı.. Mustafa Keser ve Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Bülent Ersoy'un Star TV ekranlarında yayınlanan Benzemez Kimse Bize isimli programı yayından kaldırıldı. Gerekçe ise Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumlarının işin içinden çıkılmaz boyuta gelmesi olarak gösterildi. Star TV, Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un Benzemez Kimse Bize isimli programını yayından kaldırdı. MUSTAFA KESER BÜLENT ERSOY'U SUÇLADI Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in Star TV ekranlarında hazırlamaya başladıkları Benzemez Kimse Bize programının yayın ömrü kısa sürdü. Programın yayından kaldırılmasının ardından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Mustafa Keser, "Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" dedi. Star TV ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alan Benzemez Kimse Bize'nin yayın hayatı çok kısa sürdü. Bülent Ersoyve Mustafa Keser'in sunduğu program sadece 2 bölüm yayında kalabildi. "YERSİZ KAPRİS VE TUTUMUNDAN KAYNAKLANMIŞTIR" Mustafa Keser de sosyal medya hesabından programın bitiş nedeni hakkında sitem dolu açıklamalarda bulundu. Aksaklıkların Ersoy'dan kaynaklı olduğunu belirten Keser, "Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" dedi. Mustafa Keser, Bülent Ersoy'un kaprisleri yüzünden sona erdiğini söylediği programla ilgili detayları daha sonra düzenleyeceği bir basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacağını da sözlerine ekledi. Son programda Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasında soğuk rüzgarlar esmiş, ikili birbirleriyle konuşmazken özellikle programın sonlarında birbirlerinin yüzüne bakmamayı tercih etmiş, programın finalini Keser yapmıştı. kaynak:karar.com
kocaelihaberi

Star TV Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in Benzemez Kimse Bize programını yayından kaldırdı..

Mustafa Keser ve Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Bülent Ersoy'un Star TV ekranlarında yayınlanan Benzemez Kimse Bize isimli programı yayından kaldırıldı. Gerekçe ise Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumlarının işin içinden çıkılmaz boyuta gelmesi olarak gösterildi. Star TV, Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un Benzemez Kimse Bize isimli programını yayından kaldırdı.

MUSTAFA KESER BÜLENT ERSOY'U SUÇLADI

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in Star TV ekranlarında hazırlamaya başladıkları Benzemez Kimse Bize programının yayın ömrü kısa sürdü. Programın yayından kaldırılmasının ardından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Mustafa Keser, "Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" dedi.

Star TV ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alan Benzemez Kimse Bize'nin yayın hayatı çok kısa sürdü. Bülent Ersoyve Mustafa Keser'in sunduğu program sadece 2 bölüm yayında kalabildi.

"YERSİZ KAPRİS VE TUTUMUNDAN KAYNAKLANMIŞTIR"

Mustafa Keser de sosyal medya hesabından programın bitiş nedeni hakkında sitem dolu açıklamalarda bulundu. Aksaklıkların Ersoy'dan kaynaklı olduğunu belirten Keser, "Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" dedi.

Mustafa Keser, Bülent Ersoy'un kaprisleri yüzünden sona erdiğini söylediği programla ilgili detayları daha sonra düzenleyeceği bir basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacağını da sözlerine ekledi. Son programda Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasında soğuk rüzgarlar esmiş, ikili birbirleriyle konuşmazken özellikle programın sonlarında birbirlerinin yüzüne bakmamayı tercih etmiş, programın finalini Keser yapmıştı.
kaynak:karar.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.