FARUK BAŞARAN ADAYLIĞINI RESMEN İLAN ETTİ!

Siyaset 19.11.2020 - 09:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FARUK BAŞARAN ADAYLIĞINI RESMEN İLAN ETTİ!

KOCAELİ HABERİ 1995 yılından beri Gebze kontenjanında Kocaeli milletvekili adayı seçilebilmek için Fazilet Partisi, DYP, ANAP, MHP, CHP ve Ak Partide hep zemin yoklayarak şansını deneyen ve bir seferinde de ANAP Kocaeli 2. sıra milletvekili adayı olarak seçimlere giren ama kaybeden Ömer Faruk Başaran bu kez şansını Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisinde zorluyor.. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran olası bir erken genel seçim ihtimalini düşünmüş olacak ki şimdiden seçim afişleri tarzında hazırlattığı görselleri sosyal medya sayfasından paylaşmaya başladı.. İŞTE O AFİŞLERDEN 1 TANESİ 

KOCAELİ HABERİ 1995 yılından beri Gebze kontenjanında Kocaeli milletvekili adayı seçilebilmek için Fazilet Partisi, DYP, ANAP, MHP, CHP ve Ak Partide hep zemin yoklayarak şansını deneyen ve bir seferinde de ANAP Kocaeli 2. sıra milletvekili adayı olarak seçimlere giren ama kaybeden Ömer Faruk Başaran bu kez şansını Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisinde zorluyor..

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran olası bir erken genel seçim ihtimalini düşünmüş olacak ki şimdiden seçim afişleri tarzında hazırlattığı görselleri sosyal medya sayfasından paylaşmaya başladı..
İŞTE O AFİŞLERDEN 1 TANESİ 
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, şunu diyen bir yazı 'TÜRKİYE'de YOK SORUN SORUNU ÇÖZÜLMEYECEK ÇÖZEMEYENLER VAR VAR-(1) (1) TÜRKİYE'de ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOKTUR; ÇÖZEMEYENLER VARDIR! Ekonomi Krizi Bir Yönetim Krizidir. AHMET DAVUTOĞLU GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI Başaran GELECEK PARTİSI ÖMER FARUK KOCAELİIL LBAŞKANI GELECEK PARTISI'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.